Παρουσίαση τμημάτων ενόργανης γυμναστικής και ρυθμικής από το Δήμο Σκιάθου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ τη ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ο Δήμος Σκιάθου πραγματοποίησε δύο εκδηλώσεις την Κυριακή 7 και την Παρασκευή 19 Ιουνίου , οι οποίες και σηματοδότησαν τη λήξη των χειμερινών μαθημάτων για τα αθλητικά τμήματα του Δήμου στην ενόργανη , ρυθμική γυμναστική, μοντέρνου χορού και λάτιν.

Η ενόργανη γυμναστική πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου Σκιάθου. Ο πρόεδρος Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Σκιάθου κ. Κωνσταντόπουλος Γεώργιος καλωσόρισε τους γονείς και όλους τους θεατές που κατέκλεισαν τον χώρο και ευχαρίστησε τους γυμναστές Μπαράκο Κώστα και Καρβέλη Ιωάννη καθώς και την υπεύθυνη των αθλητικών τμημάτων κα. Κουτσίκου Πόλυ για τη συνολική δουλειά τους με τα παιδιά όλο το χρόνο. Παρουσιάστηκε πρόγραμμα ασκήσεων εδάφους και ασκήσεων στον ίππο., στο οποίο συμμετείχαν 50 αγόρια και κορίτσια ηλικίας 4 έως 12 ετών. Στο τέλος της επίδειξης μοιράστηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους μικρούς αθλητές οι οποίοι ευχαρίστησαν θερμά τους γυμναστές τους. Το τμήμα της ενόργανης λειτουργεί 13 χρόνια.

Την Κυριακή 19 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο ανοιχτό θέατρο στο Μπούρτζι η παρουσίαση των τμημάτων της ρυθμικής, μπαλέτου, μοντέρνου χορού , latin και zoumba .

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τρακόσας Θεοδόσης , ο οποίος αφού συγχάρηκε την υπεύθυνη του αθλητικού τμήματος και της διοργάνωσης κ. Κουτσίκου Πόλυ με τους συνεργάτες της Σιτρά Ουρανία και Καρανικολόπουλο Γιώργο , τους συμμετέχοντες καθώς και όλους τους παρευρισκομένους , δεσμεύτηκε ότι ο Δήμος θα στηρίζει όσο μπορεί τόσο ωραίες προσπάθειες .

Στην παράσταση συμμετείχαν παιδιά νηπιακής ηλικίας , όλων των τάξεων Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου καθώς και για 3η χρονιά τμήμα ενηλίκων το οποίο παρουσίασε latin χορό και zumba.Τα τμήματα ρυθμικής, μοντέρνου χορού και latin λειτουργούν στη Σκιάθο εδώ και πολλά χρόνια με μεγάλη επιτυχία και αριθμούν συνολικά 150 μέλη .

Το ανοιχτό θέατρο ήταν κατάμεστο από κόσμο υπήρχε μια ατμόσφαιρα χαράς και ενθουσιασμού όπου στο τέλος της παράστασης οι θεατές χειροκρότησαν θερμά τα παιδιά που συμμετείχαν καθώς και τους διοργανωτές της εκδήλωσης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει