ΠΑΣΕΒΕ Μαγνησίας: Συμμετέχουμε στον εορτασμό της Πρωτομαγιάς με το ΠΑΜΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Όταν η βαρβαρότητα γίνεται νόμος, είναι καθήκον μας η ανατροπή της

128 χρόνια μετά την Πρωτομαγιά του Σικάγου, μας γυρίζουν στο μεσαίωνα για να κερδίσουν τα μονοπώλια. Δουλεύουμε από ήλιο σε ήλιο, για ένα πιάτο φαΐ, χωρίς δικαίωμα στην ασφάλεια και την υγεία, χωρίς την Κυριακάτικη Αργία. Καταχρεωμένοι σε τράπεζες, προμηθευτές, ασφαλιστικά ταμεία και με ένα σωρό νέους φόρους, χαράτσια και τέλη στις πλάτες μας. Ξεπουλούμε το μόχθο μιας ζωής, λίγο πριν βάλουμε λουκέτο, για να εξασφαλίσουμε την υγεία της οικογένειάς μας. Με τα παιδιά μας να δουλεύουν για 200 ευρώ ή να ξενιτεύονται. Με την τρομοκρατία να κινείται σα Δαμόκλειος Σπάθη πάνω από τα κεφάλια μας, κάθε φορά που αντιστεκόμαστε.

Αυτή είναι η καπιταλιστική Ελλάδα του 21ου αιώνα.

Αυτή είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση των χρυσών κουταλιών για τους βιομήχανους, τους εφοπλιστές και τους τραπεζίτες.

Αυτή είναι η ζωή που μας «υπόσχονται» με ή χωρίς ΑΝΑΠΤΥΞΗ, με ή χωρίς ΜΝΗΜΟΝΙΑ, με Ευρώ ή με Δραχμή.

ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ

– ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και τους δορυφόρους τους, που θα συνεχίσουν τη βάρβαρη επίθεση στο λαό,
– ΣΥΡΙΖΑ και λογιών – λογιών πολύχρωμα ποταμάκια που εγκλωβίζουν κόσμο στο ψεύτικο όραμα μιας άλλης Ε.Ε. με ανθρώπινο πρόσωπο και στην «υγιή επιχειρηματικότητα».
– Χ.Α. και φασίστες που δηλητηριάζουν αγανακτισμένα λαϊκά στρώματα για “να τους βάλουν στο τσεπάκι” των αφεντικών.

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ.

Αυτοαπασχολούμενοι έμποροι, βιοτέχνες, επαγγελματίες, αυτοκινητιστές, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ

Μαζί μας είναι εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, φτωχοί αγρότες, γυναίκες και νεολαία. Όλοι όσοι υποφέρουν από την δίψα των μονοπωλίων για κέρδη είναι σύμμαχοί μας. Είμαστε με αυτούς που παράγουν τον πλούτο αυτού του τόπου και όχι με αυτούς που τον κλέβουν.

Στο δίλλημα, λοιπόν, ή με το κεφάλαιο ή με τους εργάτες, οι αυτοαπασχολούμενοι απαντάμε: πάμε με το λαό που αγωνίζεται, έχοντας το κεφάλι ψηλά και όχι με το κεφάλαιο, σκυφτοί και εξαθλιωμένοι!

Ενδιάμεσος δρόμος δεν υπάρχει.

Γι’ αυτό είναι επιτακτική ανάγκη η ανάπτυξη του συνδικαλιστικού κινήματος σε αντιμονοπωλιακή κατεύθυνση. Να απαλλαγούμε από τις συμβιβασμένες ηγεσίες , να επιβάλλουμε την μόνη ρεαλιστική διέξοδο, τον άλλο δρόμο ανάπτυξης με το λαό αφέντη στον πλούτο που παράγει. Να ανασυγκροτήσουμε το κίνημα σε κάθε κλάδο και σε κάθε γειτονιά. Να δυναμώσουμε την ΠΑΣΕΒΕ.

Συμμετέχουμε ΜΑΖΙΚΑ στο εορτασμό της 1ης ΜΑΗ, με το ΠΑΜΕ,κρατάμε ζωντανά τα οράματα και τους αγώνες της εργατικής τάξης, γιατί ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛ. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 10:00 π.μ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει