ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας: Εξακολουθούν να αποκαλούν τον εαυτό τους Δημοτική Αρχή Βόλου

“Όσον αφορά την ταμπακιέρα, ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ., ο Στέφανος ο Ξεκαλάκης, είπε το προφανές, ότι η υφιστάμενη κατάσταση στον Δήμο, προσβάλει την πόλη”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ότι και να κάνουν κάποιοι, που εξακολουθούν να αποκαλούν τον εαυτό τους Δημοτική Αρχή Βόλου, δεν μπορούν να υποτιμήσουν, ούτε να επισκιάσουν την χθεσινή μεγαλειώδη εκδήλωση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στο Βόλο.

Ας αφήσουν τις πολιτικές αναλύσεις και τον σχολιασμό, που ξεκάθαρα δείχνουν που αποσκοπούν, των εσωκομματικών μας διεργασιών, στην κρίση του Βολιώτικου λαού, ο οποίος σύντομα θα τους στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, όπως θα έλεγε και ο ιδρυτής μας, Ανδρέας Παπανδρέου, που τολμούν, χωρίς καμία αίσθηση αναισχυντίας, να πιάσουν στο στόμα τους.

Όσον αφορά την ταμπακιέρα, ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ., ο Στέφανος ο Ξεκαλάκης, είπε το προφανές, ότι η υφιστάμενη κατάσταση στον Δήμο, προσβάλει την πόλη. Όσοι διαφωνούν για αυτό, ας διαβάσουν τις ίδιες τις ανακοινώσεις τους και αν αισθάνονται υπερήφανοι με αυτές, τους αφήνουμε στην κρίση του Βολιώτικου Λαού, ο οποίος αντιλαμβάνεται τον πανικό τους.

Ενός Βολιώτικου λαού που, πέρα από όλα αυτά, ανησυχεί για το νερό που πίνει, για τον αέρα που αναπνέει, για την θάλασσα που κάνει μπάνιο, για την Πόλη στην οποία ζει και κατά πόσο αυτή, εξυπηρετεί την καθημερινότητά του. Για αυτά, απαντήσεις, θα πάρει κάποτε;

Διαβάστε επίσης:

Δημοτική αρχή Βόλου: Ένας κάποιος Ξεκαλάκης και μερικοί κολαούζοι από ΔΗΜΑΡ…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει