ΠΑΣΟΚ: Να παρέμβει ο εισαγγελέας για όσα αναφέρει στο βιβλίο του ο Γ. Βαρουφάκης

Η Δικαιοσύνη οφείλει να παρέμβει και η κυβερνητική πλειοψηφία οφείλει να δώσει απαντήσεις άμεσα, για όσα αποκαλύπτει στην προδημοσίευση του βιβλίου του, το asset της πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, κ. Βαρουφακης, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, μετά τα δημοσιεύματα για αποσπάσματα του βιβλίου του πρώην υπουργού Οικονομικών με διαλόγους που φέρεται να είχε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα το καλοκαίρι του 2015.

Το ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για αποκαλύψεις που επιβεβαιώνουν όσα υποστήριξε και ο κ. Λαφαζανης, εκ των στενότερων συνεργατών του κ. Τσίπρα για μια δεκαετία, στη χθεσινή του συνέντευξη.

Σύμφωνα με το κόμμα, δεν μένει αμφιβολία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επεξεργαζόταν, με πραξικόπημα, σχέδιο Β, την Ελλάδα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε συνθήκες πλήρους καταστροφής και ανθρωπιστικής κρίσης.

«Ενημερώνουμε τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πως, ούτως η άλλως, η υπόθεση αυτή θα διερευνηθεί πλήρως» προσθέτει το ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας πως «κανείς δεν μπορεί να παίζει με την ευρωπαϊκή θέση της χώρας και τα συμφέροντα του ελληνικού λαού» και ζητώντας εξηγήσεις από τον κ. Τσίπρα: «Ο κ Τσιπρας δεν επιτρέπεται άλλο να κρύβεται. Οφείλει να τοποθετηθεί και να δεχθεί τώρα εξεταστική στη Βουλή».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει