«Πασχίζει να μπει στη δίκη ο Ολυμπιακός»


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 11 Μαΐου 2020, 17:49

Δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης έκανε ο εκ των νομικών εκπροσώπων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Τάκης Μπαλτάκος, ο οποίος αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει ο Ολυμπιακός για να πάρει στα χέρια του τα έγγραφα που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ στο CAS, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι οι «ερυθρόλευκοι» πασχίζουν να μπουν στη δίκη.

Αναλυτικά όσα είπε στον Metropolis 95,5:

Για τη δυναμική του ΠΑΟΚ και την κατάκτηση του περσινού τίτλου: «Και φέτος θα συνέβαινε το ίδιο εάν δεν είχε συμβεί η υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας. Επηρέασε πάρα πολύ. Είναι αδύνατον να μην επηρεάσει τους παίκτες. Είναι κάτι φυσιολογικό».

Για το «μπούλινγκ» του Ολυμπιακού στην ΕΠΟ: «Δεν δικαιούται να το κάνει αυτό. Η ΕΠΟ δεν είναι υποχρεωμένη να το κάνει. Η προσφυγή του ΠΑΟΚ είναι εναντίον της ΕΠΟ. Πολύ καλά κάνει λοιπόν και δεν δίνει τίποτα. Εάν αποφασίσει το CAS ότι προχωρά σε συνδίκαση τότε η ΕΠΟ θα δώσει τα έγγραφα.

Νομίζουν ότι η Επιτροπή Εφέσεων έκανε δεκτή την παρέμβαση τους, θα έχει ισχύ αυτό και στο CAS. Δεν έχει άμεσο συμφέρον ο Ολυμπιακός. Τι ιδιαίτερο έχει ο Ολυμπιακός για να καταδιώκει τον ΠΑΟΚ; Με την ίδια λογική θα μπορούσαν να κινηθούν και οι άλλες ομάδες. Ο Ολυμπιακός το ξέρει αυτό. Προσπαθεί να είναι με οποιονδήποτε τρόπο μέσα στη δίκη του CAS. Επειδή εκεί αντίδικος είναι ΕΠΟ, απλά πασχίζει να μπει μέσα στη δίκη».

Για το ενδεχόμενο συνδίκασης και την άρνηση του ΠΑΟΚ: «Ασφαλώς. Δεν έχει λόγο να γίνει».

Για το τι μέλλει γενέσθαι: «Ζητήσαμε να κλείσει αυτή η υπόθεση τον Ιούλιο. Πρέπει να υπάρχουν και οι ημερομηνίες. Εντός των προσεχών ημερών θα ξέρουμε τι θα γίνει».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 11 Μαΐου 2020, 17:55

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει