Πασχαλινό BAZAAR στη Λέσχη Εργαζομένων Νεολαίας Βόλου

Η Λέσχη Εργαζομένων και Νεολαίας Βόλου διοργανώνει το έκτο στη σειρά BAZAAR, το οποίο ξεκίνησε τη Δευτέρα και λήγει την Παρασκευή 14/4.

Το BAZAAR περιλαμβάνει έκθεση με πασχαλινές δημιουργίες και αξεσουάρ, πίνακες ζωγραφικής, κατασκευές, χειροποίητες μαρμελάδες, λικέρ, φυτά, αλλά και καλλυντικά και χειροποίητα κοσμήματα.

Όπως τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση, “από τη δημιουργία της, το Δεκέμβρη του 2012, η Λέσχη εργαζομένων και νεολαίας Βόλου έθεσε ως στόχο, την ενίσχυση με κάθε τρόπο των αγώνων της εργαζόμενης πλειοψηφίας, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην αναγέννηση ενός ρεύματος ταξικής αλληλεγγύης. Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνουμε Bazaar ενίσχυσης του απεργιακού ταμείου της Λέσχης, με στόχο τη στήριξη αγωνιζόμενων κλάδων και απολυμένων αγωνιστών.

Καλούμε όσους/ες ασχολούνται με χειροποίητες κατασκευές, καλλιτεχνικές δημιουργίες και οτιδήποτε άλλο, να συμμετέχουν στο BAZAAR εκθέτοντας τα δημιουργήματά τους, επικοινωνώντας στο 6946928299.

Το Bazaar πραγματοποιείται στο χώρο της Λέσχης εργαζομένων και νεολαίας, Μεταμορφώσεως 19. Η έκθεση είναι ανοιχτή τις πρωινές ώρες από τις 11:00 μέχρι τις 14:00 και το απόγευμα από τις 18:00 μέχρι τις 22:00″.

Λέσχη εργαζομένων και νεολαίας Βόλου
Μεταμορφώσεως 19

Μπορεί επίσης να σας αρέσει