Περιοδεία Νάνου στο Αμαξοστάσιο της Αγριάς και στο πρώην Δημαρχείο Ν. Αγχιάλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Περιοδεία πραγματοποίησε την Πέμπτη κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Απ. Νάνο στο αμαξοστάσιο της Αγριάς και στο πρώην Δημαρχείο της Ν. Αγχιάλου.

Στο αμαξοστάσιο της Αγριάς φανερή ήταν η έλλειψη προσωπικού με αποτέλεσμα και την εντατικοποίηση της δουλειάς για το εναπομείναν προσωπικού, ως αποτέλεσμα του σχεδιασμού της δημοτικής αρχής για την υποβάθμιση των υπηρεσιών καθαριότητας με στόχο την ιδιωτικοποίησή τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι η τροφοδότηση των οχημάτων με καύσιμα γίνεται με μπιντονάκια, άλλη μια συνέπεια των πανηγυρισμών της τωρινής δημοτικής αρχής για την «εξυγίανση» που επέβαλε στα οικονομικά του δήμου. «Εξυγίανση» που έχει αφήσει τους εργαζόμενους εδώ και δυόμιση χρόνια χωρίς να τους παρέχει το γάλα που υποχρεούται από τη σύμβαση, χωρίς είδη ατομικής προστασίας και υγιεινής.

Πρόκειται για ένα ποσό περίπου ενάμιση εκατομμύριο ευρώ όπως λένε οι ίδιοι οι εργαζόμενοι. Είναι δε αποκαλυπτικό και για τα υπόλοιπα κόμματα και τις υπόλοιπες παρατάξεις και υποψηφίους των επερχόμενων δημοτικών εκλογών ότι κανένας άλλος εκτός από το ΚΚΕ και τους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ δεν έχουν κινηθεί ώστε να αποδοθούν στους εργαζόμενους τα χρωστούμενα με τους συνδικαλιστές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ ιδιαίτερα να έχουν συμπορευτεί με το Δήμαρχο Σκοτινιώτη ώστε να μη γίνει τίποτε.

Στη Ν. Αγχίαλο το κλιμάκιο συνάντησε ένα πραγματικά έρημο από προσωπικό δημαρχείο με αποψιλωμένες υπηρεσίες και με τους λιγοστούς εργαζόμενους που κάνουν κάθε προσπάθεια για να εξυπηρετήσουν τους δημότες. Ο Απ. Νάνος στάθηκε ιδιαίτερα στο νομοσχέδιο που έχει καταθέσει η κυβέρνηση και το οποίο δίνει το πράσινο φως σε μεγαλοεπιχειρηματίες να πάρουν τις υπηρεσίες καθαριότητας, πράσινου, ηλεκτροφωτισμού, αθλητισμού και πολιτισμού από τους Δήμους, βάζοντας και χέρι απευθείας στα δημοτικά τέλη που εισπράττονται μέσω των λογαριασμών. Ένα νομοσχέδιο που μόνο οι υποψήφιοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση και το ΚΚΕ έχει ενημερώσει ταχθεί ρητά εναντίον.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει