Περιοδεία στην Ν Αγχίαλο πραγματοποίησε ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας στη Νέα Αγχίαλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Περιοδεία στην Ν Αγχίαλο πραγματοποίησαν την Κυριακή 10 Μαΐου οι βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεικόπουλος, Δανάη Τζήκα-Κωστοπούλου και Κατερίνα Παπανάτσιου, μαζί με κλιμάκιο της ΝΕ Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, της Οργάνωσης Μελών Ν. Αγχιάλου και εκπροσώπους της περιφερειακής παράταξης «Δρόμος Ανατροπής για την Θεσσαλία». Στην περιοδεία συμμετείχαν και μέλη της δημοτικής παράταξης «Δρόμοι Συνεργασίας».

Συζήτησαν με τους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας τα προβλήματα της περιοχής αλλά και για την γενικότερη πολιτική κατάσταση. Αξίζει να σημειωθεί η θετική ανταπόκριση του κόσμου και η έκφραση συμπαράστασης στην κυβέρνηση σε αυτή την δύσκολη στιγμή της διαπραγμάτευσης, ενώ παραπόνα εκφράστηκαν για την εγκατάλειψη της Δημοτικής Ενότητας Ν Αγχίαλου από τον Δήμο Βόλου.

Το απόγευμα της Κυριακής 10 Μαΐου στην Μηλίνα έγινε ανοιχτή συνέλευση της ΟΜ Ν. Πηλίου με την παρουσία των βουλευτριών Δανάης Τζήκα-Κωστοπούλου και Κατερίνας Παπανάτσιου, του συντονιστή της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας Κώστα Βογιατζή και συζητηθήκαν θέματα σχετικά με την γενική πολιτική κατάσταση την πορεία της κυβέρνησης, ειδικότερα την πορεία των διαπραγματεύσεων με του εταίρους αλλά και ειδικότερα, θέματα που αφορούν σε αγροτικά ζητήματα, την φορολόγηση των αγροτών, με αναφορές στην γενικότερη φορολογική πολιτική της κυβέρνησης.

Από τα μέλη και τους φίλους του κόμματος εκφράστηκε ικανοποίηση για τον σχετικό διάλογο και δηλώθηκε η πλήρης υποστήριξη στην κυβέρνηση και τους χειρισμούς της, που εξελίσσονται σε αυτή την δύσκολη περίοδο

Μπορεί επίσης να σας αρέσει