Περιοδείες κλιμακίων της Λαϊκής Ενότητας σε χωριά της Μαγνησίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Στην Αγριά βρέθηκε χτες το πρωί κλιμάκιο υποψηφίων βουλευτών της Λαϊκής Ενότητας απαρτιζόμενο από τους Κώστα Δελημήτρο, Μαργαρίτη Πατσιαντά και Γιώργο Ταμβάκη και μέλη της Επιτροπής Αγριάς της ΛΑ. ΕΝ.

Περιόδευσε στο Κ.Α.Π.Η. και στην αγορά της πόλης και συζήτησε με τους κατοίκους, από τους οποίους και εισέπραξε κλίμα μεγάλης επιδοκιμασίας για την προσπάθεια που καταβάλλει η Λαϊκή Ενότητα -και τοπικά- προκειμένου να κρατήσει ζωντανή την Ελπίδα και να ενισχύσει την αντίσταση του Λαού μας στα Μνημόνια της φτώχειας, της εξαθλίωσης και της υποταγής, παλεύοντας για μια Πατρίδα ανεξάρτητη με Δημοκρατία και Αξιοπρέπεια για τους κατοίκους της.

Το απόγευμα της Τετάρτης οι υποψήφιοι βουλευτές της Λαϊκής Ενότητας Κώστας Δελημήτρος, Νίκος Τσανής και Σίλα Μπαζή περιόδευσαν σε θερμό κλίμα στο Βελεστίνο, το Στεφανοβίκειο, το Ριζόμυλο και τον Αγιο Γεώργιο και συζήτησαν με τους κατοίκους για τις καταστροφικές επιπτώσεις του τρίτου μνημονίου που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ στους αγρότες αλλά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της περιοχής.

Εγινε κατανοητή από τους παρευρισκόμενους η ανάγκη της αντίστασης και της πάλης στην αντιλαϊκή λαίλαπα των μνημονιακών μέτρων που σαρώνουν την ελληνική κοινωνία τα τελευταία πέντε χρόνια, καθώς και η προοπτική διεξόδου που προτείνει η Λαϊκή Ενότητα για ένα παρόν και μέλλον χωρίς Μνημόνια και τρόϊκες, με ανάπτυξη του τόπου προς όφελος των πολιτών και των λαϊκών αναγκών και όχι των κεφαλαιοκρατών και των ντόπιων υπαλλήλων των τοκογλύφων της Ευρώπης.
Υπήρξε κοινή η διαπίστωση πως δεν υπάρχει μέλλον για τον κόσμο της δουλειάς και την πρωτογενή παραγωγή μέσα στα ασφυκτικά μνημονιακά πλαίσια της εξαθλίωσης και της μιζέριας που επιφυλάσσουν για την πατρίδα μας και το Λαό.

Αντίθετα, η μόνη ελπίδα για τους μισθωτούς, τους άνεργους, τους απλήρωτους υπάλληλους, τους συνταξιούχους, τους αγρότες και τους μικρομεσαίους που βλέπουν να συντρίβονται από τις πολιτικές του μνημονιακού μπλοκ (ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ-ΑΝΕΛ) είναι ο συντονισμός της πάλης τους και η μαζική υπερψήφιση των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Ενότητας στις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη, για να μπει ένα πρώτο ανάχωμα στο μέλλον-κόλαση που μας ετοιμάζουν οι καπιταλιστές τοκογλύφοι και το πολιτικό τους προσωπικό στην Ελλάδα, μνημονιακοί και νεο-μνημονιακοί.

Η αποφασιστική ενίσχυση της Λαϊκής Ενότητας αποτελεί όρο απαράβατο για να μπορεί να υπάρξει Ελπίδα και Προοπτική για τον κόσμο της εργασίας και τα λαϊκά συμφέροντα στην πατρίδα μας κι αυτό ακριβώς είναι που πρέπει να γίνει σαφές σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο μέσα σ’ αυτά τα ασφυκτικά πλαίσια της προεκλογικής περιόδου “εξπρές” που επιβλήθηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για να πιάσει το Λαό στον ύπνο και να μην προλάβει να αντιληφθεί τον όλεθρο που επελαύνει εμπρός του μετά τις 20 του μήνα.

Το βράδυ χτες, πλήθος κόσμου, μέλη και φίλοι της Λαϊκής Ενότητας στο Βόλο, παρακολούθησαν το debate των πολιτικών αρχηγών στο εκλογικό Κέντρο της Λαϊκής Ενότητας στο Βόλο, στην οδό Ιωλκού με Γαλλίας.

Σήμερα Πέμπτη 10/9, το ψηφοδέλτιο Αγώνα, Αντίστασης και Νίκης Μαγνησίας της Λαϊκής Ενότητας θα παρουσιαστεί στην αίθουσα της Ενωσης Συντακτών Θεσσαλίας,Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (Δημητριάδος 261-πολυκατοικία “Θέτις”).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει