Περισσότερα αποτελέσματα αναμένονται από την Πενσιλβάνια σύντομα


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2020, 15:39

Οι εκλογικοί αξιωματούχοι αναμένεται να δημοσιεύσουν σύντομα, το μεσημέρι της Παρασκευής, περισσότερα αποτελέσματα σχετικά με τον αριθμό των ψήφων στην πολιτεία της Πενσιλβάνια.

Ο Μπάιντεν είναι πίσω από τον Πρόεδρο Τραμπ για λίγο περισσότερες από 18.000 ψήφους στην Πενσιλβάνια αυτήν τη στιγμή. Δεκάδες χιλιάδες ψήφοι – οι περισσότερες από τις έντονα Δημοκρατικές περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της Φιλαδέλφειας – μένουν να μετρηθούν.

Ο Τραμπ δεν μπορεί να φτάσει τις 270 εκλογικές ψήφους χωρίς τις 20 της Πενσιλβάνια, και έτσι αν χάσει αυτήν την πολιτεία αναμένεται να κερδίσει ο αντίπαλός του, Τζο Μπάιντεν.

Αυτήν τη στιγμή, ο Μπάιντεν έχει 253 εκλογικές ψήφους σύμφωνα με κάποια διεθνή ΜΜΕ, ενώ άλλα αναφέρουν πως έχει φτάσει τις 264.

Και στις δύο περιπτώσεις, εάν κερδίσει την Πενσιλβάνια, φτάνει πάνω από το όριο των 270 εκλογικών ψηφοφοριών που χρειάζεται ένας υποψήφιος για να κερδίσει.

Η Φιλαδέλφεια, η μεγαλύτερη πόλη της Πενσιλβάνια, αναμένεται να δημοσιεύσει αποτελέσματα περισσότερων από 20.000 ψήφων μέσω ταχυδρομείου εντός των επόμενων 10 έως 15 λεπτών, σύμφωνα με μια πηγή επικαλείται το CNN.

Νωρίτερα σήμερα, Παρασκευή, η Φιλαδέλφεια ανέφερε ότι είχε 50.000 ψήφους αλληλογραφίας για να καταμετρήσει.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2020, 15:52

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει