Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο Βόλου 6 και 7 Φεβρουαρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Αξιότιμοι κύριοι,

Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, μια από τις αρχαιότερες και πολυπληθέστερες Ιατρικές Εταιρείες της χώρας μας, με ενεργό επιστημονική συμμετοχή στις μεγαλύτερες καρδιολογικές εταιρείες ανά τον κόσμο, ιδρυτικό μέλος της Ευρωπαϊκής, προσφέρει πλούσιο εκπαιδευτικό και επιστημονικό έργο στον Έλληνα Ιατρό της περιφέρειας με τα συνέδρια που οργανώνει, προς όφελος του Έλληνα ασθενή.
Η ΕΚΕ, υλοποιώντας έναν από τους βασικούς σκοπούς της εκπαίδευσης και συνεχούς επιμόρφωσης των Καρδιολόγων και Ιατρών άλλων Ειδικοτήτων, οργανώνει στην πόλη του Βόλου

Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο 6-7 Φεβρουαρίου Ξενοδοχείο Volos Palace

Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία παράλληλα αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και προωθεί την ενημέρωση πολιτών, Φορέων και Συλλόγων ανά την Ελλάδα για σημαντικά θέματα που αφορούν την ανθρώπινη υγεία.

Θα είναι, επομένως, ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμάς να παραστείτε στην επιστημονική μας εκδήλωση κατά την έναρξη των εργασιών την

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου στις 18.30μ.μ.
Στην Ανοικτή Εκδήλωση για το κοινό με θέμα «Πρόληψη και Θεραπεία των Καρδιαγγειακών Νόσων».

Την ίδια μέρα, στις 17:30μ.μ., μέλη της Εταιρίας μας θα βρίσκονται στο χώρο του συνεδρίου, όπου θα υπάρχει η δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων με τους Eκπροσώπους του Τύπου και πρόσθετης ενημέρωσης τόσο για το συνέδριο όσο και ευρύτερα για την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρία και τις δράσεις της.

Αξιότιμοι κύριοι,

Η ανάδειξη των στόχων της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας από το μέσο που εκπροσωπείτε και η παρουσία σας στους χώρους του συνεδρίου, θα συμβάλλουν αποφασιστικά στην ανάδειξη ευεργετικών θεμάτων για την υγεία τον πολιτών της περιοχής σας και θα ενισχύσουν αποφασιστικά τις προσπάθειές μας.

Παρακαλούμε για οποιαδήποτε διευκρίνιση όπως επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Δημοσιότητας κ. Γ. Λιγνό στα τηλέφωνα της εταιρείας 2107258003-8 και στο 6955 966208.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει