Πιλοτικά στις ηλεκτρονικές πωλήσεις και η Σκλαβενίτης


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020, 12:29

Πιλοτική συνεργασία με την ηλεκτρονική πλατφόρμα efood.gr για την πώληση προϊόντων στην περιοχή του Περιστερίου ξεκίνησε η «Σκλαβενίτης».

Σύμφωνα με πηγές κοντά στη εταιρεία, πρόκειται για την πώληση συγκεκριμένων κωδικών (είδη πρώτης ανάγκης), τα οποία θα διανέμονται αυθημερόν.

Σημειώνεται ότι θα διατίθενται 2.500 βασικά προϊόντα. Επίσης δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο, ανάλογα με την ανταπόκριση των καταναλωτών, να επεκταθεί η διανομή και σε άλλες περιοχές της Αττικής.

Η συνεργασία της Σκλαβενίτης με την ηλεκτρονική πλατφόρμα efood, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται εδώ και καιρό, ωστόσο οι αποφάσεις επιταχύνθηκαν λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού και της επιβολής των περιοριστικών μέτρων μετακίνησης των πολιτών.

Σύμφωνα με πηγές κοντά στη εταιρεία, «η Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης βρίσκεται σε συνεχή διερεύνηση εναλλακτικών, καινοτόμων προσεγγίσεων που διευκολύνουν τους Έλληνες καταναλωτές. Στο πλαίσιο της εξαιρετικά δύσκολης συγκυρίας που επηρεάζει ολόκληρη την ελληνική κοινωνία και με στόχο την ασφαλέστερη και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού, σήμερα τέθηκε σε πιλοτική εφαρμογή η πώληση συγκεκριμένων κωδικών προϊόντων (είδη πρώτης ανάγκης) μέσω της πλατφόρμας e-food, στην περιοχή του Περιστερίου. Στόχος μας είναι να δράσουμε ακόμη πιο ουσιαστικά στην κατεύθυνση της απομακρυσμένης εξυπηρέτησης των καταναλωτών, μέσω μιας πλατφόρμας που τους είναι ήδη γνώριμη».

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης περί τα τέλη Ιανουαρίου προχώρησε στην εξαγορά της ηλεκτρονικής πλατφόρμας caremarket.gr από την εταιρεία YODA ΑΕ, με στόχο τη σταδιακή μετάβασή της σε μία νέα ψηφιακή εποχή.

Ο Όμιλος Σκλαβενίτης σήμερα αριθμεί 497 καταστήματα και 28.300 εργαζομένους.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020, 12:41

Πηγή: euro2day.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει