«Πλωτήρες Ανάπαυσης Λουόμενων» στην παραλία του Γαλησσά στη Σύρο


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2020, 14:11

«Πλωτήρες Ανάπαυσης Λουόμενων» στην παραλία του Γαλησσά στη Σύρο

Πλέον η παραλία Γαλησσά στη Σύρο μπορεί να θεωρηθεί μια από τις ασφαλέστερες στην Ελλάδα αφού πλέον είναι εξοπλισμένη με Ναυαγοσώστη, Ναυαγοσωστική λέμβο, Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή αλλά και «Πλωτήρες Ανάπαυσης Λουόμενων».

Σε τι εξυπηρετεί όμως ο Πλωτήρας Ανάπαυσης Λουομένων Catch a breath;

Ο Πλωτήρας Ανάπαυσης Λουομένων προσφέρει μία νησίδα ασφαλείας στον λουόμενο που αισθάνεται κόπωση, δυσφορία ή αδιαθεσία, δίνοντάς του τη δυνατότητα να πιαστεί και να ξεκουραστεί έως ότου να νιώσει καλύτερα. Ταυτόχρονα στις ναυαγοσωστικά φυλασσόμενες παραλίες δίνει στον Ναυαγοσώστη τον χρόνο να επέμβει.

Ο πλωτήρας βρίσκεται μονίμως και σε σταθερό σημείο τοποθετημένος κατά την καλοκαιρινή περίοδο εντός του λουτρικού χώρου, προς χρήση κατά τη βούληση και ανάγκη του κάθε λουόμενου, χωρίς να είναι απαραίτητη η παρέμβαση από τρίτους. Δίνει άμεσα τη λύση να κρατηθεί ο λουόμενος για να ξεπεραστεί το πρόβλημα ή να δώσει χρόνο στον ναυαγοσώστη να επέμβει.

Ο κολυμβητής πιάνεται με τα δάχτυλά του από το αντιολισθητικό λόγω τραχύτητας αυλάκι που φέρει ο πλωτήρας περιμετρικά, προσδίδοντας καθαρή άνωση πάνω από 20 κιλά.

Πηγή: cyclades24.gr

    


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2020, 14:28

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει