Πνευμονολόγος στη Ρουμανία υποστηρίζει τις κλασικές θεραπείες σε ασθενείς με CovidΠρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021, 19:04

Η Flavia Groșan,  πνευμονολόγος στην Ρουμανία, μιλώντας στη ρουμάνικη εφημερίδα Național κατήγγειλε ότι : « το πρωτόκολλο Covid που εφαρμόζεται σε νοσοκομεία είναι αυτό που “σκοτώνει” τους ασθενείς».

 «Μόλις ανακοινώθηκε η πανδημία, στόχος μου ήταν να μην καταλήξουν οι ασθενείς σε διασωλήνωση, γιατί είναι μια διαδικασία που οδηγεί στο θάνατο. Εφαρμόζω τις κλασικές μου θεραπείες σε ασθενείς με φάρμακα που περιλαμβάνουν κλαριθρομυκίνη, ένα αντιβιοτικό από την οικογένεια μακρολιδίων. Υπάρχουν μόνο τρία αντιβιοτικά σε αυτήν την οικογένεια: η ερυθρομυκίνη, την οποία όλοι γνωρίζουν, η αζιθρομυκίνη και η κλαριθρομυκίνη. Δεν μου αρέσει πραγματικά η αζιθρομυκίνη, η οποία είναι ένα εξασθενημένο αντίγραφο της κλαριθρομυκίνης. Έχω συμμετάσχει σε μια πολύ ενδιαφέρουσα κλινική έρευνα για την πνευμονία, όπου έχω δει τη δύναμη της κλαριθρομυκίνης για τη μείωση της φλεγμονής, όπως κανένα άλλο αντιβιοτικό».

Ο πνευμονολόγος επισημαίνει ακόμα ότι οι υπερβολικές δόσεις οξυγόνου που χορηγούνται σε νοσοκομείο προκαλούν εγκεφαλικό οίδημα, το οποίο είναι μία από τις αιτίες της θνησιμότητας των ασθενών.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021, 19:04Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει