Πολιτικές συγκεντρώσεις της Τ.Ο. Βόλου του ΚΚΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Η Τ.Ο. Βόλου διοργανώνει σειρά πολιτικών συγκεντρώσεων και συζητήσεων με θέμα : «Οι τρέχουσες οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις και η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ»

Οι μάσκες πέφτουν. Πέρα από τους φραστικούς λεονταρισμούς περί περήφανης διαπραγμάτευσης και κόκκινων γραμμών σκάβεται βαθύς λάκκος για τον ελληνικό λαό. Η κυβέρνηση έχει έτοιμο το νέο μνημόνιο. Διατηρεί όλα τα αντιλαϊκά μέτρα των προηγούμενων μνημονίων και δίνει νέο χτύπημα σε εργασιακά, συντάξεις, συλλογικές συμβάσεις, φορολογία, ιδιωτικοποιήσεις της δημόσιας περιουσίας.

Το ΚΚΕ λέει καθαρά: Η μοναδική ελπιδοφόρα και ρεαλιστική διέξοδος, είναι η οργάνωση της λαϊκής αντεπίθεσης για απόρριψη των οποιωνδήποτε εναλλακτικών αντιλαϊκών πολιτικών, η ρήξη με την εξουσία του κεφαλαίου και την Ε.Ε., σε συμπαράταξη και συσπείρωση με το ΚΚΕ.

Οι συγκεντρώσεις της επόμενης εβδομάδας:

· Τη Δευτέρα 18 Μάη, η ΚΟΒ Βορείων Συνοικιών, προγραμματίζει συγκέντρωση στην πλατεία Χρυσοχοΐδη, στις 7:30 το απόγευμα. Θα μιλήσει ο Βασίλης Μεταξάς, γραμματέας της Τ.Ε. Βόλου του ΚΚΕ.
· Την Τετάρτη 20 Μάη, η ΚΟΒ Χιλιαδούς, διοργανώνει συγκέντρωση στην πλατεία Χιλιαδούς, στις 7:30 το απόγευμα με ομιλητή τον Αποστόλη Ριζόπουλο, μέλος του Τ.Γ. Βόλου του ΚΚΕ.
· Την Παρασκευή 22 Μάη, η ΚΟΒ Ν. Ιωνίας, προγραμματίζει συγκέντρωση στον πεζόδρομο του Δημαρχείου Ν. Ιωνίας στις 7:30 το απόγευμα με ομιλητή τον Αντώνη Κούρτη, μέλος του Τ.Γ. Βόλου του ΚΚΕ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει