Πολιτικός σάλος στη Γαλλία από την αναπαραγωγή της φήμης πως η Μπριζίτ Μακρόν είναι τρανσέξουαλΠρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021, 15:28

Σάλος έχει προκληθεί στη Γαλλία από τη συστηματική αναπαραγωγή, μέσω πολύ γνωστών ακροδεξιών κύκλων και συγκεκριμένων ιστοσελίδων, που δημοσιεύουν απόψεις και ιδέες της άκρας δεξιάς, της φήμης ότι η σύζυγος του προέδρου της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν είναι τρανσέξουαλ. Η ίδια η Πρώτη Κυρία υπέβαλε μηνύσεις σε όσους βρίσκονται πίσω από την αναπαραγωγή αυτής της ψευδούς ειδήσεως, όπως ανέφερε ο δικηγόρος της Jean Ennochi στη γαλλική εφημερίδα Liberation.

Η αναπαραγωγή αυτής της φήμης άρχισε στις 7 Νοεμβρίου και κορυφώθηκε γύρω στις 15 Δεκεμβρίου. Έχουν αναρτηθεί και φωτογραφίες όπου δήθεν παρουσιάζουν την Μπριζίτ Μακρόν μετά απ’ την αλλαγή φύλου. Κατά τις φήμες αυτές, το πραγματικό όνομα της Μπριζίτ ήταν Jean-Michel-Henri Trogneux, από την Τουλόν, ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης ενός κοσμηματοπωλείου. Κατά τα δημοσιεύματα αυτά άλλαξε φύλο στα τέλη της δεκαετίας του 80. Κατά τη γαλλική Le Monde η άθλια, όπως την κατονομάζει, φήμη ξεκίνησε από κάποια Natacha Rey, η οποία αυτοπαρουσιάζεται ως δημοσιογράφος κα η οποία ανάρτησε μια σειρά από ψευδείς ειδήσεις που αφορούν την Μπριζίτ Μακρόν στην ακροδεξιά πολιτική επιθεώρηση «Faits et Documents».

Η Natacha Rey


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021, 15:28

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει