Πορεία απλήρωτων 5μηνιτών έφτασε έξω από την ΠΕ Μαγνησίας και το ΕΚΒ

Συμβολική κατάληψη στο Δημαρχείο, για διαμαρτυρία στη Λάρισα οι 5μηνίτες

Πορεία στους δρόμους της πόλης πραγματοποιήσαν το πρωί της Τρίτης οι εργαζόμενοι στην Κοινωφελή εργασία. Οι απλήρωτοι 5μηνίτες αρχικά προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη του Δημαρχείου Βόλου και αμέσως μετά ξεκίνησαν πορεία διαμαρτυρίας, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους, την ίδια ώρα που οι συνάδελφοι τους σε όλοι την υπόλοιπη Θεσσαλία έχουν πληρωθεί.

Ειδικότερα, οι 5μηνιτες κινούμενοι στις οδούς Ιάσονος, Κ. Καρτάλη, Αναλήψεως και Βενεζέλου, έφτασαν έξω από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, όπου πραγματοποιήσαν στάση φωνάζοντας συνθήματα, χωρίς όμως να καταφέρουν να αποσπάσουν κάποια δέσμευση, αφού κανείς δεν “μπήκε στον κόπο” να τους συναντήσει, όιπως χαρακτηριστικά δήλωσαν στο e-Volos.gr, κάποιοι εκ των απλήρωτων 5μηνιτών.

Η πορεία τους συνεχίστηκε λίγα λεπτά αργότερα, φτάνοντας έξω από το Εργατικό Κέντρο Βόλου, όπου επίσης κανείς δεν δέχτηκε να τους συναντήσει.

Οι εργαζόμενοι που βρίσκονται ήδη στον τρίτο μήνα εργασίας τους, δεν έχουν δει ακόμα το χρώμα του χρήματος και για το λόγο αυτό, θα συνεχίσουν και αύριο τις κινητοποιήσεις τους με νέο αποκλεισμό του Δημαρχείου, ενώ κάποιοι εκ των 5μηνιτών, θα φτάσουν για διαμαρτυρία μέχρι τα γραφεία της Περιφέρειας στην Λάρισα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει