Που ψηφίζουν Π. Παυλόπουλος και οι πολιτικοί αρχηγοίΟ Προκόπης Παυλόπουλος θα προσέλθει στις 10 το πρωί για να ψηφίσει, στο 3ο-4ο δημοτικό σχολείο Νέου Ψυχικού. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα ψηφίσει στο 27ο-30ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, στην Κυψέλη. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα για τις εθνικές εκλογές στις 10:30, στο 1ο Γενικό Λύκειο Περιστερίου.

Χαϊδάρι ο Κουτσούμπας, Αγ. Δημήτριο η Γεννηματά

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά θα ψηφίσει για τις εθνικές εκλογές στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου. Ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:00, στο 3ο Δημοτικό σχολείο Χαϊδαρίου. Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης θα ψηφίσει για τις εκλογές στο 55ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, στην οδό Λιοσίων. Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης θα ψηφίσει για τις βουλευτικές εκλογές στις 9.30 π.μ. στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Παλαιού Φαλήρου – Αχιλλέως 34 και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Τέλος, οι πρώην πρωθυπουργοί Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής, θα ψηφίσουν για τις εθνικές εκλογές στο 2ο Δημοτικό Πύλου και στο 1ο Δημοτικό Αγίου Ελευθερίου Θεσσαλονίκης αντίστοιχα.


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 7 Ιουλίου 2019, 07:40

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει