Πράσινο φως για το νέο κόμμα «Αλλαγή στη Βρετανία»Η εγγραφή του κόμματος «Αλλαγή στη Βρετανία», που αποτελείται από τους 11 βουλευτές που αποχώρησαν από το Εργατικό και Συντηρητικό κόμμα, στις αρχές της χρονιάς, εγκρίθηκε από την Εκλογική Επιτροπή και είναι έτοιμο να συμμετάσχει στις ευρωεκλογές του επόμενου μήνα, που θα γίνουν εάν δεν εγκριθεί έγκαιρα από το κοινοβούλιο η συμφωνία για την αποχώρηση από την Ε.Ε.

Το νέο κόμμα επιβεβαίωσε ότι έχει δεχθεί 3.700 αιτήσεις από ανθρώπους σε όλη τη Βρετανία, που θέλουν να θέσουν την υποψηφιότητά τους για ευρωβουλευτές. Η προσωρινή επικεφαλής του κόμματος, Χάιντι Άλεν, σχολίασε ότι πρόκειται για ένα αγώνα για την φωνή της Βρετανίας στην Ευρώπη και ότι υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που είναι έτοιμοι να σηκώσουν τα μανίκια και να συμμετέχουν στην εκστρατεία του κόμματος.

«Η Αλλαγή στη Βρετανία – Η Ανεξάρτητη Ομάδα έχει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στις ευρωεκλογές: απαιτούμε ένα δημοψήφισμα και, εάν γίνει, όλοι οι βουλευτές μας θα αγωνιστούν για να μείνουμε και να μεταρρυθμίσουμε την Ευρωπαϊκή Ένωση» είπε.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019, 03:20

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει