Πραγματοποιήθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου Περιβολιωτών Ν. Μαγνησίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016, η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Σύλλογος Περιβολιωτών Ν. Μαγνησίας, στον κεντρικό πεζόδρομο του Βελεστίνου, για να ενισχύσει την τράπεζα αίματος που διατηρεί ο Σύλλογος.

Στην διαδικασία της αιμοδοσίας συμμετείχαν συνολικά 16 άτομα, με αποτέλεσμα την συγκέντρωση ικανοποιητικού αριθμού φιαλών αίματος.

Πρόκειται για μια ανθρωποκεντρική δράση του Συλλόγου, που επαναλαμβάνεται δυο φορές το χρόνο (κάθε μήνα Μάιο & Νοέμβριο), σε συνεργασία με το ‘’ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ’’ Νοσοκομείο Βόλου.

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια στο προσωπικό του Νοσοκομείου, στον οδηγό της κινητής μονάδας, τον νοσηλευτή και τη γιατρό, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου μας, όπως άλλωστε και σε κάθε οργάνωση αιμοδοσίας, που και την Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου ήταν εκεί να κάνουν το καθήκον τους με ευδιαθεσία που μετέδωσαν και στους αιμοδότες. Και φυσικά μπράβο σε όσους έδωσαν το αίμα τους που σίγουρα θα χρειαστεί.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ευχαριστούν τους πολίτες της κωμόπολης του Βελεστίνου, οι οποίοι ανταποκριθήκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου προσφέροντας με το αίμα τους ελπίδα ζωής στέλνοντας μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει