Πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου εν Θεσσαλία Οξυωτών “Η Οξυά”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ο Σύλλογος εν Θεσσαλία Οξυωτών ‘’Η Οξυά΄΄ Νέας Αγχιάλου πραγματοποίησε στις 31 Ιανουαρίου 2015, με μεγάλη επιτυχία την 30η ετήσια χοροεσπερίδα του ( επετειακή αφού συμπλήρωσε 30 χρόνια από την ίδρυση του )στην οποία παραβρέθηκαν εξακόσια πενήντα και πλέων άτομα κάθε ηλικίας, και διασκέδασαν μέχρι το πρωί με την κατάπληκτη ορχήστρα μας Αντώνη Κυρίτση ,Παγώνα Αθανασίου στο τραγούδι και τον Νίκο Φιλιππίδη στο κλαρίνο.

Ξεχωριστή και συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν όταν ο πρόεδρος του συλλόγου μας Ηλίας Καραβίδας απένειμε τιμητικά διπλώματα στα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής του νομού μας κ΄ ΧρήστοςΜπουκώρος , ηΑντίπεριφερειάρχηςΝομού Μαγνησίας κ΄ΔωροθέαΚολυνδρίνη, ο Αντιδήμαρχος δημοτικώνενοτήτωνΔήμου Βόλουκ΄Λιβογιάννης Δημήτριος η Αντιδήμαρχος πολιτισμού και παιδείαςΔήμου Βόλου κ΄ ΓεωργίαΜποντούΤοκαλή, ο Δημοτικός Σύμβουλος Βόλου κ΄ Θεολόγος Διαμαντένιας , ο Δημοτικός Σύμβουλος Μουζακίουκ΄ Χρήστος Γκαραβέλας,ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Αγχιάλου κ΄ΘωμάςΕρρινάκης.

Επίσης παρευρέθηκαν πληθώρα εκπροσώπων σχεδόνόλων των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων της Νέας Αγχιάλου,εκπρόσωποι αρκετών συλλόγων του Νομού μας όπως και από άλλα μέρη της χώρας μας .

Το Δ.Σ του συλλόγου και ο πρόεδρος κ. Ηλίας Καραβίδας ευχαριστεί για άλλη μια χρονιά τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου για την καταπληκτική παρουσία, τους γονείς των παιδιών των χορευτικών τμημάτων και ιδιαιτέρως ευχαριστεί την χοροδιδάσκαλο κ΄ΕυαγγελίαΚουτσοβασίλη. Επίσης ευχαριστεί θερμά τους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχή μας και μη που μας δάνεισαν παραδοσιακές στολέςκαι βέβαια τους χορηγούς που συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης με μεγάλο χορηγό AHBGROUPΑΕ Νερό θεόνη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει