Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8/2 η εκδήλωση κοπής της πίτας για το 2013 του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.) Περιοχής Βόλου .

Στην εκδήλωση , που πραγματοποιήθηκε στην εξαιρετική ατμόσφαιρα του «Κεραμεικόν γεύσεις» (Πολυχώρος Τσαλαπάτα), συμμετείχε η συντριπτική πλειοψηφία του προσωπικού της Επιχείρησης και ενδεικτικό της αθρόας συμμετοχής του στην εκδήλωση ήταν η παρουσία αρκετών υπαλλήλων του Πρακτορείου Αλμυρού και των Υποπρακτορείων που ανήκουν στη δύναμη της Περιοχής Βόλου .

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Διευθυντής κ. Παναγιώτης Παπακωνσταντίνου , ο οποίος αφού ευχαρίστησε όλους για την ζεστή και αθρόα συμμετοχή τους αναφέρθηκε στην πολύ επιτυχημένη χρονιά που πέρασε , παρά τις δυσκολίες που υπήρξαν κυρίως λόγω συνταξιοδοτήσεων με συνέπεια τη μεγάλη μείωση του προσωπικού .

Συνεχίζοντας ο κ. Παπακωνσταντίνου ανέφερε : « Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους εργαζόμενους, αφού παρόλες τις δυσλειτουργίες που προκάλεσε ο διαχωρισμός των εργασιών Δικτύου – Εμπορίας, καταφέραμε να ανταποκριθούμε στην μεγάλη προσπάθεια της Επιχείρησης για άμεση προσαρμογή στις νέες συνθήκες και στην εκπλήρωση της αποστολής μας που είναι η λειτουργία , η συντήρηση και η ανάπτυξη του Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας στη Μαγνησία και η διασφάλιση της διαφανούς και αμερόληπτης πρόσβασης όλων των χρηστών (καταναλωτών-παραγωγών) στο δίκτυο, παρέχοντας αξιόπιστη ενέργεια και ποιοτικές υπηρεσίες, πάντοτε με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον. Αυτό δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την επίδειξη υψηλού επιπέδου ευθύνης και αρμονικής συνεργασίας όλου του προσωπικού και γι’ αυτό σας ευχαριστώ θερμά » τόνισε και ευχήθηκε το 2013 να φέρει σε όλους υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία .

Στη συνέχεια έκοψε την πίτα , η δε εκδήλωση συνεχίσθηκε με κέφι και χορό.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει