Πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της ΟΕΒΕΜ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Μαγνησίας πραγματοποίησε την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016 με μεγάλη επιτυχία τον ετήσιο χορό της στο Κέντρο «ΕΝΥΔΡΕΙΟ». Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν οι:

Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος & Αλμυρού κ. Ιγνάτιος από τον επίτιμο Πρόεδρο της ΟΕΒΕΜ κ. Πλαστάρα Ευστάθιο.
Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Καββαθάς Γεώργιος από τον εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της ΟΕΒΕΜ κ. Λαλίτσα Ευάγγελο.
Ο Πρώην Πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ κ. Σπύρου Αθανάσιος και ανταυτού παρέλαβε την πλακέτα η σύζυγο του Ιωάννα Σπύρου από την Γενική Γραμματέα της ΟΕΒΕΜ κα. Καναβιτσά Δωροθέα.
Ο πρώην Αντιπρόεδρος της ΟΕΒΕΜ κ. Αρχοντάκης Θεμιστοκλής από τον Αναπληρωματικό Γραμματέα κ. Τσίρο Νικόλαο.
Ο Εκλιπών και επί σειρά ετών μέλος του Δ.Σ της ΟΕΒΕΜ Τούμπας Δημήτριος – παρέλαβε την πλακέτα η σύζυγος του κα. Σοφία Τούμπα – από τον Αντιπρόεδρο της ΟΕΒΕΜ κ. Τόπα Βασίλειο.

Επίσης παρέστησαν:

Α) Η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κα. Κολυνδρίνη Δωροθέα.
Β) Ο παραρτηματάρχης ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ Θεσσαλίας κ. Δεληγιάννης Αθανάσιος.
Γ) Ο Πρόεδρος ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας κ. Κουτσούκος Δημήτριος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΒΕΜ ευχαριστεί θερμά όλα τα Πρωτοβάθμια Σωματεία για την δυναμική τους παρουσία στην εκδήλωση. Επίσης ευχαριστεί τα μέλη του Επιμελητηρίου κα. Καναβιτσά Δωροθέα, κ. Μπαρμπάκο Γεώργιο, κ. Καραλή Βασίλειο για την παρουσία τους.

Τέλος εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια του για την επιστροφή των καρτών που δόθηκαν στο Επιμελητήριο Μαγνησίας και επεστράφησαν μια μέρα πριν τον χορό χωρίς να παρευρεθεί άλλος εκπρόσωπος του ( εκτός των τριών προαναφερθέντων).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει