Προβληματισμός εάν θα ακυρωθεί η Έκθεση του Ανοβέρου


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020, 01:45

Ο κορωνοϊός απειλεί την Έκθεση του Ανοβέρου. Η “Handelsblatt” γράφει ότι η απόφαση για το εάν θα γίνει η Έκθεση του Ανοβέρου (20-24 Απριλίου) ή όχι θα ληφθεί στα μέσα Μαρτίου. Η τιμώμενη χώρα φέτος είναι η Ινδονησία.

«Ο κίνδυνος από μια τόσο μεγάλη βιομηχανική έκθεση με εκπροσώπους και εκθέτες και από περιοχές που πλήττονται από τον κοροναϊό και με περισσότερους από 200.000 επισκέπτες να αναμένονται, δεν μπορεί να υπολογισθεί», ανέφεραν κυβερνητικοί κύκλοι.

Οι ίδιοι οι διοργανωτές του Έκθεσης του Ανοβέρου θέλουν να καθυστερήσουν την απόφασή τους εάν θα αναβάλουν τη μεγαλύτερη βιομηχανική έκθεση στον κόσμο λόγω του κορωνοϊού. «Η απόφαση θα ληφθεί κατόπιν συμφωνίας με τις υγειονομικές αρχές, το Συμβούλιο των εκθετών και των εταιρειών που συμμετέχουν. Όλοι οι συμμετέχοντες συμφωνούν ότι είναι πολύ νωρίς για να αποφασισθεί εάν θα αναβληθεί η Έκθεση. Ωστόσο, η διάδοση του ιού και η αναβολή των άλλων εμπορικών εκθέσεων καθιστούν σαφές ότι η κατάσταση μπορεί να αλλάζει καθημερινά. Στα μέσα Μαρτίου, η κατάσταση θα αξιολογηθεί εκ νέου», όπως ανακοινώθηκε, γράφει η οικονομική εφημερίδα.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020, 01:46

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει