Προβοκάτσια χαρακτηρίζει ο Μπέος την δήθεν ανακοίνωση των ιδιοκτητών ΤΑΞΙ

Κάνει λόγο για γνωστά διαπλεκόμενα sites

Για προβοκάτσια, προερχόμενη από γνωστά διαπλεκομένα sites, κάνει λόγο μέσω ανακοίνωσής του το γραφείο Τύπου του Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου, εις ότι αφορά την ανακοίνωση μέσω του Facebook που είδε το φως της δημοσιότητας την Κυριακή και λίγη ώρα αργότερα διαψεύστηκε από το ίδιο το Δ.Σ. του Συνεταιρισμού Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ EuroTaxi Volos.

Πιο συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση τονίζεται: “Οι προβοκάτσιες πάνε κι έρχονται. Η αθλιότητα σπάει κάθε προηγούμενο. Διαβάσαμε σε γνωστά διαπλεκόμενα sites, όπου μάλιστα «λειτουργούν» επιφανή μέλη της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας (να τους/τις χαίρεστε) «ανακοίνωση» των ιδιοκτητών ταξί, που με την οποία δήθεν καταφέρονται κατά του Δημάρχου Βόλου.

Λίγες ώρες μετά ο Συνεταιρισμός των ιδιοκτητών ταξί, με επίσημη ανακοίνωσή του, διαψεύδει ότι υπήρξε προγενέστερη ανακοίνωση και κάνει λόγο για προσωπικές απόψεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης κλπ.

Η ξεφτίλα δεν έχει πια όρια. Αρκεί να υβρίζουν, να συκοφαντούν και να λοιδωρούν το Δήμαρχο Βόλοι και ό,τι να είναι”.

Να υπενθυμίσουμε ότι η υπόθεση έγινε γνωστή μετά από επικοινωνία του e-Volos.gr με τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού Δημήτρη Φιλίππου. Διερωτώμενοι τους λόγους για τους οποίους, ενώ επί ώρες διαβάζαμε σε άλλα Μέσα της περιοχής ανακοίνωση του Συνεταιρισμού, η οποία δεν είχε σταλεί και σε εμάς, ο κ. Φιλίππου μας ενημέρωσε ότι η εν λόγω “ανακοίνωση” δημοσιεύτηκε στο Facebook και αποτελεί άποψη προσωπική και σε καμία περίπτωση την επίσημη θέση του Συνεταιρισμού, η οποία θα αποτυπωθεί άμεσα και θα σταλεί μέσω επίσημης ανακοίνωσης.

Από το γραφείο του Δημάρχου βέβαια είχε ήδη συνταχθεί και δημοσιευτεί απάντηση στην αρχική επίμαχη ανακοίνωση.

Διαβάστε όλες τις ανακοινώσεις:

Και όμως αυτή είναι η επίσημη θέση των οδηγών ΤΑΞΙ

Μπέος προς Θεσσαλούς Αξιωματικούς και οδηγούς ΤΑΞΙ

Απάντηση μέσω Facebook των οδηγών ΤΑΞΙ στον Αχ. Μπέο

Οι Θεσσαλοί Αξιωματικοί για την επίθεση Μπέου στον Διοικητή της Τροχαίας

Αχ. Μπέος: Την Τρίτη επικεφαλής θα είμαι εγώ (Video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει