Προληπτικά στο «Σωτηρία» ποδοσφαιριστής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας»


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2020, 21:43

Ο κορωνοϊός εξακολουθεί να «ταλαιπωρεί» τον Απόλλωνα Σμύρνης. Όπως γνωστοποίησαν το μεσημέρι της Πέμπτης (10/9) οι «κυανόλευκοι», στα νέα τεστ για την ανίχνευση του ιού COVID-19 που υποβλήθηκαν όλοι οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο, τα στελέχη και οι εργαζόμενοι της ΠΑΕ -μετά τον εντοπισμό θετικού δείγματος ποδοσφαιριστή της ομάδας- βρέθηκαν, άλλα δύο θετικά δείγματα, ενός ποδοσφαιριστή κι ενός στελέχους της ομάδας.

Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), αναφέρουν πως ο ένας εκ των δύο παικτών της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, εισήχθη από χθες (Τετάρτη 9/9) το βράδυ -για προληπτικούς λόγους- στο «Σωτηρία», με συμπτώματα υψηλού πυρετού, προκειμένου να παρακολουθείται επισταμένως από τους γιατρούς του νοσοκομείου.

Στο μεταξύ, όπως γνωστοποίησε η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, παρά το γεγονός ότι δεν επιβάλλεται από το υγειονομικό πρωτόκολλο, αποφασίστηκε οι προπονήσεις να είναι ατομικές μέχρι το επόμενο τεστ στο οποίο θα υποβληθεί όλη η ομάδα, σε 72 ώρες, ήτοι την Κυριακή (13/9).


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2020, 21:45

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει