Προσαγωγή της ύποπτης για την απαγωγή της Μαρκέλλας


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2020, 15:03

Εντοπίστηκε στην Πιερία, σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα που φέρεται ως ύποπτη για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας.

Η γυναίκα οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικοί την προσήγαγαν και την κρατούν ως ύποπτη. Αναμένεται να εξεταστεί για να διαπιστωθεί η εμπλοκή της ή μη στην υπόθεση.

Όπως φαίνεται, η γυναίκα, που φέρεται να είναι αυτή που προχώρησε στην αρπαγή της Μαρκέλλας έξω από το σχολείο της στην Κάτω Τούμπα, δεν κατάφερε να πάει μακριά από τη Θεσσαλονίκη κι εντοπίστηκε από τις Αρχές στην Πιερία και συγκεκριμένα στην περιοχή της Κατερίνης.

Οι αστυνομικοί τις τελευταίες ώρες είχαν διευρύνει τις έρευνές τους και σε περιοχές της Μακεδονίας, καθώς εκτίμησαν ότι η ύποπτη μπορεί και να απομακρυνόταν από τη Θεσσαλονίκη, όπου διαπράχθηκε η αρπαγή.

Το πρόσωπο που αναζητούσαν οι Αρχές φέρεται να προέρχεται από το ευρύτερο περιβάλλον της Μαρκέλλας και να είναι γνωστό στην οικογένεια. Αναγνωρίστηκε δε, κατά τις ίδιες πηγές, από την ίδια την ανήλικη, αλλά προς το παρόν το κίνητρο της πράξης παραμένει αδιευκρίνιστο και ενδεχομένως αυτό να αποσαφηνιστεί μόλις εξεταστεί από τους αστυνομικούς.

Υπενθυμίζεται ότι η έρευνα βρίσκεται εν αναμονή των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε η μικρή Μαρκέλλα, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και η έρευνα της Εισαγγελίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης στον οικογενειακό και κοινωνικό περίγυρο της μικρής μαθήτριας, ώστε να εκτιμηθούν οι μελλοντικές συνθήκες διαβίωσής της.

Σε ό,τι αφορά τις τοξικολογικές εξετάσεις, με βάση πληροφορίες, ανιχνεύθηκε στον οργανισμό της μικρής ένας συνδυασμός ηρεμιστικών χαπιών και κοκαΐνης, ωστόσο απροσδιόριστος παραμένει ακόμη ο χρόνος λήψης τους.

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2020, 15:41

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει