Προσφορά δώρων από την πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. σε τροχονόμουςΚοντά στους τροχονόμους, βρέθηκαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ, για να τους ευχαριστήσουν και να ανταλλάξουν ευχές, καθώς και για την εθιμοτυπική προσφορά δώρων, ως μια μικρή αναγνώριση της προσφοράς τους.

Ειδικότερα, η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα μαζί με τον γενικό επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, αντιστράτηγο Ανδρέα Αποστολόπουλο, προσέφεραν δώρα σε τροχονόμο στο Σύνταγμα, συνοδευόμενοι από τον γενικό αστυνομικό διευθυντή Αττικής, υποστράτηγο Ανδρέα Βασιλόπουλο και τον διευθυντή της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, Ταξίαρχο Νικόλαο Σπανουδάκη, ως μία συμβολική κίνηση για να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους στους τροχονόμους που «αυτές τις μέρες, όπως και όλες τις μέρες του χρόνου και με αντίξοες πολλές φορές συνθήκες, είναι στους δρόμους για διευκολύνουν οδηγούς και πεζούς στις πολυσύχναστες περιοχές της Αθήνας και της υπόλοιπης Αττικής».

Στο ίδιο πνεύμα, ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης, συνοδευόμενος από τη γενική επιθεωρητή Αστυνομίας Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, αντιστράτηγο Ζαχαρούλα Τσιριγώτη και τον διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, ταξίαρχο Εμμανουήλ Δουρβετάκη καθώς και ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, προσέφεραν δώρα σε τροχονόμο στην Κηφισιά.

Στον Πειραιά τα δώρα προσέφερε ο γενικός γραμματέας Συντονισμού υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Τζανέτος Φιλιππάκος, συνοδευόμενος από τον υπαρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη, τον προϊστάμενο Κλάδου Τάξης του Αρχηγείου, ταξίαρχο Δημήτριο Αθανασόπουλο, τον διευθυντή της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας, ταξίαρχο Ηλία Ξανθάκη, και τον διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά, ταξίαρχο Γεώργιο Παππά.

Ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, ταξίαρχος Εμμανουήλ Δασκαλάκης και η αναπληρωτής διευθυντή της Διεύθυνσης Τροχαίας Αστυνόμευσης του αρχηγείου, αστυνομικός υποδιευθυντής Αικατερίνη Φεγγαρά, προσέφεραν δώρα σε τροχονόμο στο Αιγάλεω.

Τα δώρα στη Γλυφάδα προσέφεραν ο αναπληρωτής προϊσταμένου Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, υποστράτηγος Αχιλλέας Σκανδάλης και ο αναπληρωτής διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής, αστυνομικός διευθυντής Λαμπρινός Γεωργουλάκης.

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει