Προσφορά της Μύλοι Λούλη στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, για την αντιμετώπιση της νόσου COVID-19


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020, 15:39

Ένα σημαντικό χρηματικό ποσό διαθέτει η εταιρεία Μύλοι Λούλη, πραγματοποιώντας στοχευμένες δωρεές ώστε να συμβάλει στην στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

«Με βαθιά ιστορία 7 γενεών, η εταιρεία Μύλοι Λούλη, με μακρόχρονη παράδοση κοινωνικής προσφοράς και αίσθημα συλλογικής ευθύνης και καθήκοντος, στέκεται με όσα μέσα διαθέτει δίπλα σε όλους όσους δοκιμάζονται σε αυτήν την δύσκολη εθνική συγκυρία. Στο πλαίσιο αυτό, προχωρά σε ενέργειες αλληλεγγύης, που συνεισφέρουν έμπρακτα στην κοινή μάχη απέναντι στην εξάπλωση της νόσου COVID-19» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικότερα, η εταιρεία ενισχύει την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αχιλλοπούλειου νοσοκομείου Βόλου, με την αγορά ενός καινούριου αναπνευστήρα υψηλής τεχνολογίας, καθώς και ενισχυμένων χειρουργικών μπλουζών, φορητών monitor παρακολούθησης ζωτικών λειτουργιών, τρικάναλου ηλεκτροκαρδιογράφου, παλμικών οξύμετρων δακτύλων, στηθοσκοπίων, ψηφιακών θερμομέτρων καθώς και χειρουργικών σκούφων.

Επιπλέον, προχωρά στην δωρεά 30 Monitors τύπου ICU Bedside καθώς και 2 αναπνευστήρων στο υπουργείο Υγείας. Αυτός ο εξοπλισμός υψηλής τεχνολογίας θα χρησιμοποιηθεί σε μονάδες εντατικής θεραπείας.

Ως ένδειξη συμπαράστασης στα μέτρα πρόληψης που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση και σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας, η εταιρεία διαθέτει πόρους για την ενίσχυση της ηρωικής μάχης που δίνουν καθημερινά και με αυταπάρνηση οι Έλληνες γιατροί και νοσηλευτές κατά της νόσου.

«Όλη η οικογένεια των Μύλων Λούλη και Μύλων Αγίου Γεωργίου, με δύναμη και αισιοδοξία που θα νικήσει το φόβο, είναι εδώ για να συμβάλει ουσιαστικά στην αντιμετώπιση της εθνικής αυτής πρόκλησης με ευθύνη και σεβασμό στους κανόνες» τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020, 15:39

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει