Προσωρινή φιλοξενία αστέγων στο Β’ ΚΑΠΗ Βόλου

Ο Δήμος Βόλου σε συνεργασία με τη «Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας» και την «Ελληνική Ομάδα Διάσωσης» Βόλου, επιχειρεί και φέτος μία συντονισμένη προσπάθεια για την προστασία των ατόμων που στερούνται κατοικίας από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες (πτώση της θερμοκρασίας), που έχει προβλέψει η Ε.Μ.Υ για τις επόμενες ημέρες.

Για το σκοπό αυτό υπάλληλοι του Δήμου και εθελοντές πολίτες θα βρίσκονται στο Κεντρικό (Β΄) ΚΑΠΗ του Βόλου (Κωνσταντά – Δον Δαλεζίου), το οποίο θα παραμείνει ανοιχτό την Πέμπτη (13/12/12) και την Παρασκευή (14/12/2012), με υποστηρικτικό υλικό (κουβέρτες, sleeping bags, ροφήματα και τρόφιμα), για την προσωρινή φιλοξενία των άστεγων συμπολιτών μας.

Παρακαλούνται όσοι γνωρίζουν περιστατικά άστεγων πολιτών να ενημερώνουν για την ύπαρξη και λειτουργία χώρου υποδοχής τους ή να ειδοποιούν – αν και όσο αυτό είναι δυνατό- τις αρμόδιες υπηρεσίες (δημοτική αστυνομία ή αστυνομικό τμήμα) ώστε να υποβοηθηθούν τα άτομα αυτά να φτάσουν στο συγκεκριμένο χώρο. Το τηλέφωνο του ΚΑΠΗ είναι: 24210 70039

Μπορεί επίσης να σας αρέσει