Προφορική συμφωνία με τον Μπόλονι


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020, 22:54

Προ των πυλών του Παναθηναϊκού είναι ο Λάζλο Μπόλονι, καθώς αποτελεί τον εκλεκτό του Γιάννη Αλαφούζου για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μετά την απόλυση του Ντάνι Πογιάτος. 

Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην τελική φάση υλοποίησης της ήδη υπάρχουσας προφορικής συμφωνίας με τον έμπειρο προπονητή και όπως αναφέρει το sdna.gr το μόνο που απομένει είναι η ανταλλαγή των τελευταίων διαδικαστικών εγγράφων επικύρωσης και η άφιξη του Μπόλονι στην Αθήνα που θα επιφέρει την επίσημη ανακοίνωση.

Πρόθεση και των δύο πλευρών είναι ο Ρουμάνος τεχνικός να βρίσκεται στη χώρα μας το γρηγορότερο δυνατόν και όλες οι ενδείξεις συνηγορούν στο συμπέρασμα ότι αυτό θα συμβεί το βράδυ της Τρίτης, αρκεί να βρεθεί η κατάλληλη πτήση από την Βουδαπέστη, όπου βρίσκεται ο Ρουμάνος προπονητής, για την Αθήνα. 

Από τη στιγμή που θα προλάβει να βρίσκεται στη χώρα μας το βράδυ της Τρίτης ο Μπόλονι τότε θα πραγματοποιήσει την παρθενική του παρουσία στο Κορωπί στην προπόνηση της Τετάρτης, μια και το ματς με τον ΟΦΗ μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό και ως εκ τούτου όσο το δυνατόν γρηγορότερα τρέξουν οι εξελίξεις τόσο το καλύτερο για το «τριφύλλι». 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020, 23:01

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει