«Προχωράμε σεβόμενοι υγειονομικές αρχές και Πολιτεία»


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 30 Απριλίου 2020, 20:12

Η βούληση της Super League για επανέναρξη του πρωταθλήματος είχε εκφραστεί στη διάρκεια του χθεσινού (29/4) διοικητικού συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης και αποτυπώθηκε με το αίτημα προς την Κυβέρνηση και τον αρμόδιο υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Στην επιστολή που απέστειλε η λίγκα εκφράστηκε η πρόθεση του συνόλου των ΠΑΕ για επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, υπό ένα πλαίσιο προϋποθέσεων που σχετίζονται με τη διασφάλιση της υγείας των ποδοσφαιριστών και την ύπαρξη επαρκούς πρότερου χρόνου προπονήσεων, πριν την έναρξη των αγώνων.

Οι σημερινές εξαγγελίες του κ. Αυγενάκη ικανοποίησαν τη Super League, καθώς έτσι ανοίγει ο δρόμος για να παιχτεί και πάλι ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, αν και, όπως υπογραμμίστηκε από τη διοργανώτρια αρχή, η κατάσταση θα επανεκτιμάται και οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν το αργότερο έως τις 18 Μαΐου.

Αναφορικά με τη σημερινή τοποθέτηση του πολιτικού προϊστάμενου του ελληνικού αθλητισμού, η Super League σχολίασε πως «προχωράμε βήμα-βήμα, σεβόμενοι απόλυτα τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών και των θεσμικών φορέων της Πολιτείας, με πρώτιστο μέλημα την υγεία».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 30 Απριλίου 2020, 20:22

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει