Πρωθυπουργική υποδοχή Τσίπρα στο Βόλο (Video – Photos)

Τον υποδέχτηκε ο πρώτος πολίτης Αχιλλέας Μπέος

Με έναν από τους μεγαλύτερους χώρους του Βόλου, το αμφιθέατρο Κορδάτος, να αποδεικνύεται μικρός για την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, με ομιλητή τον πρόεδρο του κόμματος, ο λαός της Μαγνησίας επιφύλαξε πρωθυπουργική υποδοχή στον Αλέξη Τσίπρα.

Μεταξύ των χιλιάδων Μαγνησιωτών και ο πρώτος πολίτης, ο Δήμαρχος της πόλης Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος τον υποδέχτηκε καλωσορίζοντάς τον στο Βόλο αλλά και ο πρόεδρος του Αριστερού κόμματος της Φινλανδίας, Paavo Arhinmaki.

Δείτε βίντεο από την υποδοχή του Αλέξη Τσίπρα:

Στις 25 Γενάρη ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει αυτοδυναμία «για να ξαναγίνει ο λαός μας αυτοδύναμος», για να μπορέσει η Ελλάδα να πετύχει ισχυρή διαπραγμάτευση, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας από τον Βόλο. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι οι πολίτες δεν τσιμπάνε στον τεχνητό τραπεζικό πανικό, προβλέποντας ότι οι κυβερνώντες θα τον επαναφέρουν 2 ημέρες πριν από τις εκλογές.

Δείτε βίντεο από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα:

Για τη διακυβέρνηση μέσω mail

«Η χώρα κατάντησε να κυβερνάται δια ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Παρέλαβαν κράτος, μας παραδίδουν αποικία χρέους. Και σήμερα πολίτες του Βόλου, θέλουν να πάρουν και τα κλειδιά των σπιτιών μας. Θέλουν να πάρουν ότι απέμεινε από το μισθό και τις συντάξεις. Θέλουν να συνεχίσουν την κατεδάφιση. Το mail Σαμαρά με τις νέες δεσμεύσεις του προς την τρόικα, είναι το κυβερνητικό τους πρόγραμμα. Είναι το νέο μνημόνιο. Είναι το μνημόνιο-καθεστώς. Δηλαδή, μία χώρα που δεν θα έχει δημοκρατία. Ένα κράτος που δεν θα έχει δημόσια περιουσία και πρόνοια. Εργαζόμενοι που δεν θα έχουν μισθό. Συνταξιούχοι που δεν θα έχουν ΕΚΑΣ και επικουρικές. Αγρότες που δεν θα έχουν ούτε τα μέσα, ούτε τη γη. Νέα γενιά που δεν θα έχει μέλλον. Χώρα που δεν θα έχει περιβάλλον και φυσικό πλούτο.

Λογαριάζουν, όμως, χωρίς τον ξενοδόχο! Και εν προκειμένω, λογαριάζουν δίχως να υπολογίζουν την αντίδραση του λαού μας. Ο κος Σαμαράς θεωρεί τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας, τους συντηρητικούς ψηφοφόρους της μεσαίας τάξης, δική του ιδιοκτησία. Θα διαψευστεί όμως οικτρά! Οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, οι αγρότες και οι βιοτέχνες. Όλοι όσοι λεηλατήθηκαν από τη πιο βάναυση πολιτική της τρόικας, δεν είναι πρόβατα στο μαντρί. Βρέθηκαν στο παρελθόν, ως επί των πλείστων στη κάλπη της ΝΔ, αλλά τώρα ετοιμάζονται να κάνουν το μεγάλο βήμα. Ενώνουν την οργή αλλά και την ελπίδα τους για ένα καλύτερο μέλλον, με τον ΣΥΡΙΖΑ. Έρχονται μαζί μας όχι από ιδεολογία. Έρχονται από ανάγκη. Από ανάγκη για ζωή. Από ανάγκη για ελπίδα. Από ανάγκη για αξιοπρέπεια. Και εμείς τους καλωσορίζουμε, τους κοιτάμε στα μάτια και τους λέμε: Δε θα μετανιώσετε για την επιλογή σας. Εμείς δε θα σας προδώσουμε. Θα δώσουμε τον τίμιο αγώνα, με γνώμονα το δίκιο του λαού μας. Με γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας μας. Και θα τα καταφέρουμε».

Kordatos_Exo.jpg

Έξω από το αμφιθέατρο Κορδάτος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Για την εκστρατεία φόβου και τις πρακτικές μονταζιέρας

«Προσπαθούν τώρα να τρομοκρατήσουν τον λαό. Με πρακτικές μονταζιέρας. Με διαστρέβλωση και βιασμό της πραγματικότητας. Μας εκφοβίζουν με την επικείμενη καταστροφή οι καταστροφείς της κοινωνίας και της οικονομίας. Δεν κάνουν, βέβαια, τίποτε διαφορετικό. Από αυτά που έκαναν, από τον τρόπο που κυβέρνησαν και έμειναν γαντζωμένοι στην εξουσία πέντε μνημονιακά και σαράντα μεταπολιτευτικά χρόνια.

Σκέφτονται μάλιστα σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ξαναφέρουν αυτό το ψεύτικο πανικό όσο πιο επίσημα μπορούν, δύο μέρες πριν τις εκλογές. Αυτό είναι το τελευταίο τους χαρτί, το χαρτί της απελπισίας. Αλλά είναι πια αργά! Ο λαός έχει ήδη αποφασίσει. Αλλά κυρίως έχει στρέψει την πλάτη στους εκβιαστές και τους τρομοκράτες. Ο λαός πια τρομοκρατεί τους τρομοκράτες».

123.jpg

Η υποδοχή του Αλέξη Τσίπρα

Οι δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ

«Πρώτον.

Η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ θα ενισχύσει το ευρώ γιατί θα το απαλλάξει από την λιτότητα. Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει σε όλα αυτά τα διλήμματα τρόμου με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο : ευρώ χωρίς άλλες θυσίες, ευρώ με την κοινωνία όρθια. Με δημοκρατία, αλληλεγγύη και δικαιοσύνη. Άλλωστε η κυβέρνηση Σαμαρά είναι αυτή που εξαφάνισε το ευρώ από τις τσέπες των Ελλήνων. Όχι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεύτερον.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εγγυάται τις καταθέσεις των Ελλήνων πολιτών. Εγγυάται τις επιδοτήσεις των αγροτών. Εγγυάται αξιοπρεπείς συντάξεις. Η κυβέρνηση Σαμαρά το μόνο που έχει ως στόχο είναι να βάλει και άλλο χέρι στις καταθέσεις, στις συντάξεις, στις επιδοτήσεις.

Τρίτον.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εγγυάται και δεσμεύεται ότι θα καταργήσει το 2015 τον ΕΝΦΙΑ και θα σταματήσει κάθε πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας. Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη, είναι το σύνθημά μας. Η κυβέρνηση του κ. Σαμαρά έχει ήδη συμφωνήσει νέους φόρους, δήμευση της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων και πλειστηριασμούς στη πρώτη κατοικία.

Τέταρτον.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται και εγγυάται για ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα, με επαναφορά του αφορολόγητου στα 12.000 ευρώ. Ένα φορολογικό σύστημα που δεν θα αφήσει σε χλωρό κλαρί λαθρέμπορους και φοροφυγάδες. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ νοιάζεται και υπηρετεί το 99% των πολιτών που φορολογούνται, τα φτωχά και μεσαία στρώματα, τους αγρότες, τους μικρομεσαίους επαγγελματίες. Η κυβέρνηση Σαμαρά νοιάζεται για το 1% των υψηλών εισοδημάτων. Και έχει ήδη συμφωνήσει κάτω από το τραπέζι νέα αφαίμαξη της μεσαίας τάξης, των ελεύθερων επαγγελματιών και των αγροτών από το πρώτο ευρώ.

Πέμπτον.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται για το τέλος της διαπλοκής. Εγγυάται ότι η δικαιοσύνη και η δημοκρατία θα επιστρέψουν σε αυτόν τον τόπο. Ο λαός θα καθορίζει τις τύχες αυτού του τόπου και όχι το τρίγωνο εργολάβων της ενημέρωσης, των χρεοκοπημένων τραπεζιτών και των κομμάτων που εξυπηρετούν συμφέροντα. Εγγυάται ότι θα καταλογισθούν οι πολιτικές ευθύνες. Και θα αναζητηθούν και οι ποινικές εκεί όπου υπάρχουν, για αυτό το έγκλημα εις βάρος του ελληνικού λαού, της εργατικής τάξης και της νεολαίας.Ενώ η κυβέρνηση του κ. Σαμαρά το μόνο που μπορεί να εγγυηθεί είναι ασυλία και ατιμωρησία στην διαφθορά και τα συμφέροντα.

Έκτον.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εγγυάται ότι από την επομένη των εκλογών θα εφαρμόσει το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης για την ανάσχεση της ανθρωπιστικής κρίσης. Η κυβέρνηση Σαμαρά εγγυάται την συνέχιση της βαρβαρότητας των μνημονίων, περισσότερη φτώχεια, λιγότερη δημοκρατία.

Beos_Tsipras.jpg

Το καλωσόρισμα του Αχιλλέα Μπέου

Το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για τον Βόλο και ολόκληρη τη Θεσσαλία

«Στον τόπο σας πληρώσατε βαρύ τίμημα. Βιώσατε την χρεοκοπία του success story. Αποβιομηχανοποίηση, περιβαλλοντική υποβάθμιση, ανεργία. Αυτός ο τόπος με το τεράστιο ιστορικό κεφάλαιο στους εργατικούς, συνεταιριστικούς και πολιτισμικούς αγώνες. Με τα πρωτοπόρα εργατικά κέντρα του Βόλου και του Αλμυρού, με το παιδαγωγικό κίνημα.

Με τους υποδειγματικούς -ακόμη και στις μέρες μας -συνεταιρισμούς της Ζαγοράς και της ΕΒΟΛ. Με το σημαντικό παραγωγικό δυναμικό στον αγροτικό τομέα, στην αλιεία και στη μεταποίηση των τροφίμων, στον κλάδο του μετάλλου, στις νέες τεχνολογίες, στον τουρισμό. Αυτός ο τόπος και αυτό το δυναμικό αυτό ασφυκτιούν. Βιώνουν την χρεοκοπία από τις παράλογες πολιτικές και τη βαρβαρότητα της μνημονιακής λιτότητας, αλλά και από την έλλειψη αναπτυξιακού σχεδιασμού και δημοσίων επενδύσεων.

Στη Μαγνησία υπάρχουν σημαντικές υποδομές. Αυτές είτε έχουν εγκαταλειφθεί είτε υπο-αξιοποιούνται. Και σε πολλές μεθοδεύεται η ιδιωτικοποίησή τους, από το εκτροφείο σκανδάλων που λέγεται ΤΑΙΠΕΔ. Από τη μεριά μας. Με αίσθημα ευθύνης έχουμε καταθέσει την πρότασή μας για την ανάπτυξη και την παραγωγική ανασυγκρότηση όλης της Θεσσαλίας. Ένα σχέδιο συνεκτικό, για την ισόρροπη ανάπτυξη της Θεσσαλίας, με μέριμνα για όλες τις περιοχές. Δεσμευόμαστε για την αναβάθμιση με δημόσιο έλεγχο του αεροδρόμιου της Αγχιάλου. Για την αναβάθμιση του λιμανιού για την εξυπηρέτηση των κοινωνικών και παραγωγικών αναγκών σε συνεργασία με την τοπική κοινωνία. Δεσμευόμαστε για το Θεσσαλικό σιδηροδρομικό δίκτυο με επιτάχυνση της ηλεκτροκίνησης και έναρξη της σύνδεσης με το αεροδρόμιο.

Επενδύουμε στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος, την ανάδειξη του Παγασητικού σε διακριτό τουριστικό προορισμό και την άρση της απομόνωσης των Σποράδων με ενίσχυση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης. Στον αγρο-διατροφικό τομέα έχουμε εκπονήσει και καταθέτουμε ένα πλήρες σχέδιο για την επίτευξη θετικού ισοζυγίου στο υδατικό δυναμικό.

Για την ολοκλήρωση του έργου της Κάρλας που θα πρέπει να συνδυαστεί με ανάπτυξη και εκσυγχρονισμό των αρδευτικών δικτύων.

Εξασφαλίζουμε τις προϋποθέσεις επιτυχίας, επικαιροποιώντας και εφαρμόζοντας το Σχέδιο Διαχείρισης Υδάτων για τη Θεσσαλία, με την εκπόνηση ειδικών Σχεδίων για το Πήλιο και τις Σποράδες.

Το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για τον Βόλο και ολόκληρη τη Θεσσαλία

«Στον τόπο σας πληρώσατε βαρύ τίμημα. Βιώσατε την χρεοκοπία του success story. Αποβιομηχανοποίηση, περιβαλλοντική υποβάθμιση, ανεργία. Αυτός ο τόπος με το τεράστιο ιστορικό κεφάλαιο στους εργατικούς, συνεταιριστικούς και πολιτισμικούς αγώνες. Με τα πρωτοπόρα εργατικά κέντρα του Βόλου και του Αλμυρού, με το παιδαγωγικό κίνημα.

Με τους υποδειγματικούς -ακόμη και στις μέρες μας -συνεταιρισμούς της Ζαγοράς και της ΕΒΟΛ. Με το σημαντικό παραγωγικό δυναμικό στον αγροτικό τομέα, στην αλιεία και στη μεταποίηση των τροφίμων, στον κλάδο του μετάλλου, στις νέες τεχνολογίες, στον τουρισμό. Αυτός ο τόπος και αυτό το δυναμικό αυτό ασφυκτιούν. Βιώνουν την χρεοκοπία από τις παράλογες πολιτικές και τη βαρβαρότητα της μνημονιακής λιτότητας, αλλά και από την έλλειψη αναπτυξιακού σχεδιασμού και δημοσίων επενδύσεων.

Στη Μαγνησία υπάρχουν σημαντικές υποδομές. Αυτές είτε έχουν εγκαταλειφθεί είτε υπο-αξιοποιούνται. Και σε πολλές μεθοδεύεται η ιδιωτικοποίησή τους, από το εκτροφείο σκανδάλων που λέγεται ΤΑΙΠΕΔ. Από τη μεριά μας. Με αίσθημα ευθύνης έχουμε καταθέσει την πρότασή μας για την ανάπτυξη και την παραγωγική ανασυγκρότηση όλης της Θεσσαλίας. Ένα σχέδιο συνεκτικό, για την ισόρροπη ανάπτυξη της Θεσσαλίας, με μέριμνα για όλες τις περιοχές. Δεσμευόμαστε για την αναβάθμιση με δημόσιο έλεγχο του αεροδρόμιου της Αγχιάλου. Για την αναβάθμιση του λιμανιού για την εξυπηρέτηση των κοινωνικών και παραγωγικών αναγκών σε συνεργασία με την τοπική κοινωνία. Δεσμευόμαστε για το Θεσσαλικό σιδηροδρομικό δίκτυο με επιτάχυνση της ηλεκτροκίνησης και έναρξη της σύνδεσης με το αεροδρόμιο.

Επενδύουμε στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος, την ανάδειξη του Παγασητικού σε διακριτό τουριστικό προορισμό και την άρση της απομόνωσης των Σποράδων με ενίσχυση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης. Στον αγρο-διατροφικό τομέα έχουμε εκπονήσει και καταθέτουμε ένα πλήρες σχέδιο για την επίτευξη θετικού ισοζυγίου στο υδατικό δυναμικό.

Για την ολοκλήρωση του έργου της Κάρλας που θα πρέπει να συνδυαστεί με ανάπτυξη και εκσυγχρονισμό των αρδευτικών δικτύων.

Εξασφαλίζουμε τις προϋποθέσεις επιτυχίας, επικαιροποιώντας και εφαρμόζοντας το Σχέδιο Διαχείρισης Υδάτων για τη Θεσσαλία, με την εκπόνηση ειδικών Σχεδίων για το Πήλιο και τις Σποράδες.

Θεσπίζουμε σύγχρονο θεσμικό πλαίσιο και μηχανισμούς στήριξης για τις ομάδες παραγωγών και σύγχρονους συνεταιρισμούς με ενισχυμένο ρόλο σε όλη την αλυσίδα αξίας.

Αναβαθμίζουμε τις τεχνολογικές δραστηριότητες και υποδομές και τη σύνδεση με την εφαρμοσμένη έρευνα.

Δεσμευόμαστε να ενισχύσουμε στοχευόμενα την ανάπτυξη των βιομηχανικών δραστηριοτήτων στο μέταλλο, τη συσκευασία, τις νέες τεχνολογίες με την ανάπτυξη του αγρο-διατροφικού τομέα και των ανανεώσιμών πηγών ενέργειας.

Στο νέο μοντέλο ανάπτυξης ενισχύουμε την τοπικά προστιθέμενη αξία και στοχεύουμε στην αύξηση του εισοδήματος στην ύπαιθρο, με την καθετοποίηση της παραγωγής, τη σύνδεση με τον τουρισμό και την παραγωγή ενέργειας με ΑΠΕ.

Επιδιώκουμε την επιστροφή των νέων στον τόπο τους με επένδυση στις υποδομές υγείας και παιδείας.Ο Βόλος και οι άλλες Θεσσαλικές πρωτεύουσες έχουν την τύχη να φιλοξενούν ένα από τα καλύτερα Πανεπιστήμια της χώρας. Δεν θα αφήσουμε αυτή την επένδυση στην τύχη της.

Η ανάπτυξη των Πανεπιστημίων και της Έρευνας αποτελούν κρίσιμες προτεραιότητες στο πρόγραμμα παραγωγικής ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Όχι ως αυτοσκοπός, αλλά ως μέσο υπηρέτησης των κοινωνικών αναγκών και της κοινωνικής προόδου.Για την Θεσσαλία της αγροτιάς δεσμευόμαστε για ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης. Για μια Θεσσαλία με ισόρροπη πολύ-πολική ανάπτυξη με διακριτές τοπικές ταυτότητες. Διότι μόνο έτσι θα παραχθεί πραγματικό τοπικά προστιθέμενο προϊόν και θα δημιουργηθεί πλούτος και ευημερία.

Θέτουμε, τέλος, ως προτεραιότητα το περιφερειακό Σχέδιο Μετάβασης σε Βιώσιμη Γεωργία προσαρμοσμένη στην οικονομία των αναγκών στηριγμένη στη μικρομεσαία οικογενειακή αγροτική εκμετάλλευση και τη συνεταιριστική δράση.

– See more at: http://left.gr/news/al-tsipras-ehoyme-dikio-me-meros-mas-kai-tha-nikisoyme#sthash.KHQgYI68.dpuf

Meik.jpg

Ο μέχρι πρότινος και εκ νέου υποψήφιος Βουλευτής Μαγνησίας Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος

Θεσπίζουμε σύγχρονο θεσμικό πλαίσιο και μηχανισμούς στήριξης για τις ομάδες παραγωγών και σύγχρονους συνεταιρισμούς με ενισχυμένο ρόλο σε όλη την αλυσίδα αξίας.

Αναβαθμίζουμε τις τεχνολογικές δραστηριότητες και υποδομές και τη σύνδεση με την εφαρμοσμένη έρευνα.

Δεσμευόμαστε να ενισχύσουμε στοχευόμενα την ανάπτυξη των βιομηχανικών δραστηριοτήτων στο μέταλλο, τη συσκευασία, τις νέες τεχνολογίες με την ανάπτυξη του αγρο-διατροφικού τομέα και των ανανεώσιμών πηγών ενέργειας.

Στο νέο μοντέλο ανάπτυξης ενισχύουμε την τοπικά προστιθέμενη αξία και στοχεύουμε στην αύξηση του εισοδήματος στην ύπαιθρο, με την καθετοποίηση της παραγωγής, τη σύνδεση με τον τουρισμό και την παραγωγή ενέργειας με ΑΠΕ.

Επιδιώκουμε την επιστροφή των νέων στον τόπο τους με επένδυση στις υποδομές υγείας και παιδείας.Ο Βόλος και οι άλλες Θεσσαλικές πρωτεύουσες έχουν την τύχη να φιλοξενούν ένα από τα καλύτερα Πανεπιστήμια της χώρας. Δεν θα αφήσουμε αυτή την επένδυση στην τύχη της.

Η ανάπτυξη των Πανεπιστημίων και της Έρευνας αποτελούν κρίσιμες προτεραιότητες στο πρόγραμμα παραγωγικής ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Όχι ως αυτοσκοπός, αλλά ως μέσο υπηρέτησης των κοινωνικών αναγκών και της κοινωνικής προόδου.Για την Θεσσαλία της αγροτιάς δεσμευόμαστε για ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης. Για μια Θεσσαλία με ισόρροπη πολύ-πολική ανάπτυξη με διακριτές τοπικές ταυτότητες. Διότι μόνο έτσι θα παραχθεί πραγματικό τοπικά προστιθέμενο προϊόν και θα δημιουργηθεί πλούτος και ευημερία.

Θέτουμε, τέλος, ως προτεραιότητα το περιφερειακό Σχέδιο Μετάβασης σε Βιώσιμη Γεωργία προσαρμοσμένη στην οικονομία των αναγκών στηριγμένη στη μικρομεσαία οικογενειακή αγροτική εκμετάλλευση και τη συνεταιριστική δράση.

Beos.jpg

Ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος

«Είμαστε με το 99% της κοινωνίας»

«Για αυτό στις 25 Γενάρη ζητάμε αυτοδυναμία για να ξαναγίνει ο λαός μας αυτοδύναμος. Δε ζητάμε απο αλαζονεία. Ζητάμε από γνώση και ευθύνη. Ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει ισχυρή και σταθερή Ελλάδα. Ισχυρή κυβέρνηση και πανίσχυρος λαός σημαίνει ισχυρή διαπραγμάτευση.

Είμαστε μισό βήμα μακριά. Μισό βήμα από την νέα μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία. Μισό βήμα από την αυτοδυναμία. Μισό βήμα απο τη δικαιοσύνη. Την Αξιοπρέπεια. Απο τηνΑσφάλεια για την τρίτη ηλικία. Που δικαιούται να ζήσει χωρίς φόβο για το αν θα μείνει απροστάτευτη, Χωρίς φόβο για τα γεράματα χωρίς φόβο το μέλλον των παιδιών της. Σας καλώ στις 25 Γενάρη να ολοκληρώσουμε αυτό το βήμα προς την ελπίδα. Είναι στο χέρι σας!

Σας καλώ στις 25 Γενάρη να ψηφίσετε και για τους 100.000 18άρηδες που τους απαγόρευσαν την πρόσβαση στις κάλπες. Να ψηφίσετε για τα τους νέους και τις νέες που μετανάστευσαν. Να ψηφίσετε και για αυτούς που δεν έχουν τα μέσα να πάνε στις ιδιαίτερες πατρίδες τους να ψηφίσουν. Να ψηφίσετε για αυτούς που θέλουν:

Να δουλέψουν

Να σπουδάσουν

Να δημιουργήσουν

Για αυτούς που θέλουν ελευθερία, ισότητα,

Για αυτούς που θέλουν δικαίωμα στην ζωή, όχι στην επιβίωση.

Είμαστε με το 99% της κοινωνίας.

Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας

Θα νικήσουμε!».

Sxolikoi_Fylakes.jpg

Δυναμικό παρών και από τους απολυμένους Σχολικούς Φύλακες.

Διαβάστε περισσότερα:

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Όλες οι προεκλογικές ειδήσεις της Μαγνησίας εδώ…

Η εκδήλωση Κοκκίνη συσπείρωσε τους Νεοδημοκράτες της Μαγνησίας (Video – Photos)

Στη λαϊκή αγορά του Σαββάτου η Έλενα Αντωνοπούλου

Η.Ζαρκάδας: Τι σημαίνουν οι εκλογές

Την Ζαγορά Πηλίου επισκέφτηκαν οι υποψήφιοι του ΚΚΕ

Χρ. Μπουκώρος: «Οι πολίτες επιλέγουν σταθερότητα και ανάπτυξη»

Τζ. Τσαλίκη: Η στήριξη της επιχειρηματικότητας το μέλλον της Ελλάδας

Στο Ν. Πήλιο συνεχίστηκε το Σάββατο η περιοδεία του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

Από το Πήλιο ανακοίνωσε ο Σάκης Κοκκίνης το περιβαλλοντικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας

Την Τετάρτη η Αλέκα Παπαρήγα στο Βόλο

Στη λαϊκή αγορά του Σαββάτου ο Σάκης Κοκκίνης

Μ. Μιτζικός: Ο ΣΥΡΙΖΑ μας πάει σε χρεοκοπία…

Πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ

Ανοικτή επιστολή Καλτσογιάννη προς τους πολίτες

Στις υπηρεσίες της ΔΟΥ Βόλου ο υποψήφιος Βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ Θ. Τσαλούχας

Περιοδεία των υποψήφιων Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαϊωάννου και Σ. Λεμονή στις Β. Σποράδες

Αλ. Μεϊκόπουλος: «Σπίτι μου, σπιτάκι μου»…

Τί είπε ο Σάκης Κοκκίνης στο Mega (Video)

Ζ. Μακρή σε Σούρπη και Πτελεό: Ο αγροτικός και κτηνοτροφικός κόσμος χρειάζεται ενίσχυση

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι του Γιώργου Παπανδρέου στην Μαγνησία

Γ. Καλτσογιάννης: Να δώσουμε ώθηση στην τοπική αγορά

Δύο Θεσσαλοί Οικολόγοι Πράσινοι στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Χρ. Μπουκώρος: Η πολιτική και οικονομική σταθερότητα, συνυφασμένη με την τουριστική ανάπτυξη

Το Σάββατο η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας

Σε ΟΛΒ, ΚΛΒ και Π.Υ. η Έλενα Αντωνοπούλου

Η υποψήφια Βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ Ρένα Λούμα στη Νέα Ιωνία

Ο υπ. Βουλευτής του ΚΚΕ Β. Μεταξάς σε Συκή και Αργαλαστή (Photos)

Σταθερά στο πλάι των λαϊκών συμφερόντων – Να ξανασταθεί όρθια η κοινωνία!!

Στη Σκιάθο οι υποψήφιοι Βουλευτές Μαγνησίας του ΚΚΕ Γ. Αναγνώστου και Κ. Στεργίου

Ανακοίνωση της Αναστασίας Χαρίση, υποψήφιας Βουλευτή Μαγνησίας με την Τελεία

Ανοιχτή επιστολή στήριξης στον ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Η Αναστασία Χαρίση στο “Radio Marconi 96,1 F.M.”

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Ο Στάθης Ντούρος στο “Radio Marconi 96,1 F.M.”

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Η Έλενα Αντωνοπούλου στο “Radio Marconi 96,1 F.M.”

“Το Ποτάμι” και ο Βασίλης Γαρόφλος στις λαϊκές αγορές της πόλης

Φ. Κοφινάς: Δεν έχω φύγει, το ΠΑΣΟΚ πήγε πιο Δεξιά από εμένα (Ηχητικό)

Ο Γ. Καλτσογιάννης περιοδεύει και καταγράφει προβλήματα και ανάγκες

O Σάκης Κοκκίνης αύριο το πρωί στο MEGA

Παρέμβαση Αντωνοπούλου στον υπουργό για τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πηλίου – Β. Σποράδων

Συνεχίζει τις περιοδείες του ο Χρήστος Μπουκώρος (Photos)

Στο ΙΚΑ Βόλου ο υποψήφιος Βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ Θ. Τσαλούχας

Πρόγραμμα των υποψήφιων Βουλευτών Μαγνησίας του ΚΚΕ για την Παρασκευή 16 Γενάρη

ΞΕΚΙΝΗΜΑ: Ώρα να φεύγουν! Ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ!

Συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Σκόπελο

Πολιτική εκδήλωση Κοκκίνη ανήμερα της ονομαστικής του εορτής

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Την Παρασκευή η κεντρική προεκλογική εκδήλωση στο Βόλο

Την Κυριακή ο Αλέξης Τσίπρας στο Βόλο

Εντυπωσιακή για τη Ν. Ιωνία η συγκέντρωση της Ζέττας Μακρή (Photos)

Αλ. Μεϊκόπουλος: Η τελευταία στροφή μιας μηχανής πριν σβήσει…

Ο Μπουκώρος στη Λέσχη Απόστρατων Αξιωματικών της Αεροπορίας

Κουίκ από το Βόλο: Οι Τούρκοι έχουν ανέβει στο κρεβάτι μας (Video)

Θ. Τσαλούχας: Καμία ταύτιση με τον ΣΥΡΙΖΑ

Κ. Ξένος: Προτίμησα την “ΤΕΛΕΙΑ” γιατί αποτελείται από απλούς ανθρώπους

Γ. Καλτσογιάννης: «Θέλουμε εκπαιδευτικούς με ψηλά το κεφάλι»

Η. Ζαρκάδας: Βάζουμε ΤΕΛείΑ στα κακά παραμύθια

Συνεχίζονται οι προεκλογικές συναντήσεις της κ. Έλενας Αντωνοπούλου

Περιοδεία Σάκη Κοκκίνη στη Σκόπελο

Περιοδεία των υποψήφιων Βουλευτών του ΚΚΕ Μαγνησίας

Γ. Καλτσογιάννης: «Επενδύουμε στη μόρφωση των παιδιών»

Επίσκεψη Σάκη Κοκκίνη στη ΔΟΥ Βόλου

Αυτοί είναι οι 8 υποψήφιοι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Μαγνησία (Video + Photos)

Περιοδεία του ΚΚΕ στο Νοσοκομείο Βόλου

Συνάντηση Χ. Μπαρμπάτσιαλου – Αγρόγιαννου με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Α. Μπασδάνη

Γ. Καλτσογιάννης: Απλώνουμε χέρι βοήθειας στους συνταξιούχους

Το πρόγραμμα των υποψήφιων Bουλευτών Μαγνησίας του ΚΚΕ για την Τετάρτη 14 Γενάρη

Συνεχίζονται οι περιοδείες των υποψήφιων βουλευτών Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, και στελεχών του κόμματος

Περιοδεία του ΚΚΕ στον Αλμυρό

Προεκλογική εκδήλωση του ΕΕΚ Μαγνησίας την Τρίτη 13 Ιανουαρίου

Προκήρυξη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τις εκλογές στις 25 Ιανουαρίου

Πρόγραμμα υποψηφίων βουλευτών ΚΚΕ Μαγνησίας για σήμερα, Τρίτη

Εκδηλώσεις – περιοδείες υποψηφίων βουλευτών Μαγνησίας και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ

Στις Β. Σποράδες σήμερα, Τρίτη, ο Σάκης Κοκκίνης

Δήλωση της Σούλας Μπαρτζιώκα

Συγκέντρωση K.K.E. στην Ευξεινούπολη (Photos)

Σ. Κοκκίνης: Μειώνουμε τους φόρους, βγαίνουμε από τα μνημόνια. Ήρθε η ώρα

Απάντηση Χαυτούρα στη Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

Περιοδεία ΚΚΕ στη συνοικία των Παλαιών

Ο Ιωάννης Σακκόπουλος στην πανελλαδική προγραμματική συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ

Σ. Κοκκίνης: Μαζί μιλάμε με ειλικρίνεια

Γ. Καλτσογιάννης: Φθηνή ενέργεια και ένεση ρευστότητας στις επιχειρήσεις

Ευτύχιος – Νάσσερ Εσμάουι: Με σκέψη και όχι με θυμό

Ηλ. Ζαρκάδας: Αυτή την Ελλάδα Θέλουμε;

Ελ. Αντωνοπούλου: Έπεσε το προσωπείο του «δημοκρατικού» ΣΥΡΙΖΑ

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι των Ε.Ε.Κ. – Τροτσκιστές σε Μαγνησία και Θεσσαλία

Η απόφαση του Ε.ΠΑ.Μ. για μη συμμετοχή στις εκλογές

ΕΕΚ Μαγνησίας: Πρόσκληση σε προεκλογική εκδήλωση την Τρίτη 13 Ιανουαρίου

ΚΚΕ Μαγνησίας: Μαζική συμμετοχή στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου (Photos)

Ξεκίνησε τις περιοδείες του ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

Γιάννης Αναστασίου: Ποιότητα και ριζική ανανέωση στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Μαγνησία

Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. – Μετωπική Αριστερή Συμπόρευση στην Μαγνησία

Με 7 υποψήφιους η Τελεία του Γκλέτσου στην Μαγνησία

Δήλωση υποψηφιότητας Ζαρκάδα με την Τελεία του Απόστολου Γκλέτσου

Το Διοικητήριο και την Αντιπεριφερειάρχη επισκέφθηκε ο Γ. Καλτσογιάννης

Ομιλία Γ. Σούρλα για τις εκλογές τη Κυριακή 11 Ιανουαρίου

Οι 8 υποψήφιοι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τη Μαγνησία

Ανακοινώθηκαν τα 8 ονόματα των υποψηφίων με “Το Ποτάμι”

Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Μαγνησία

Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Μαγνησία

Άρνηση Χαυτούρα σε πρόταση του ΠΑΣΟΚ

Ανακοινώθηκε και το ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ στην Μαγνησία

Με μισό ψηφοδέλτιο κατεβαίνει η ΔΗΜΑΡ στην Μαγνησία

Υποψήφιος του Θεοδωράκη εκθέτει ανεπανόρθωτα τις διαδικασίες σΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

Όταν ο Γιάννης συνάντησε τον Ευάγγελο (Photos)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Παπανδρέου παίρνει την Τσαλίκη μέσα από τα χέρια του Θεοδωράκη

Οι υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής στην Μαγνησία

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι Βουλευτές του ΚΚΕ στην Μαγνησία

Άνευ Πατσιαντά η τελική πρόταση της Ν.Ε. προς την Κουμουνδούρου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει