Πρωτοφανές! Το Tik Tok κατέβασε βίντεο του Τσίπρα με απίστευτη δικαιολογίαΠρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 26 Απριλίου 2022, 17:45

Σοβαρά ερωτήματα για το πώς εργαλειοποιούνται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για πολιτικούς λόγους προκαλεί η κίνηση του TikTok να κατεβάσει βίντεο του Αλέξη Τσίπρα από την επίσκεψή του στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης την Κυριακή του Πάσχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Αυγής», η απόφαση για να κατέβει το βίντεο ελήφθη μετά από μαζικές αναφορές από χρήστες ότι το βίντεο δήθεν παραβίαζε τους όρους περί παρενόχλησης και εκφοβισμού. Όπως προκύπτει από το διάρκειας 13 δευτερολέπτων βίντεο –το οποίο έχει αναρτηθεί και στο Instagram χωρίς να έχει κατέβει- δεν υπάρχει οτιδήποτε που να υποδεικνύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρος του μπορεί να έχουν παραβιάσει κάποιον κανόνα, πόσο μάλλον να απεικονίζει ή να μεταφέρει το μήνυμα της παρενόχλησης και του εκφοβισμού.

Αντίθετα, δείχνει τον κ. Τσίπρα να παίζει μπάσκετ με τα παιδιά που φιλοξενούνται στο παιδικό χωριό SOS. Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψή του μεταξύ άλλων βοήθησε στο ψήσιμο του οβελία και μοίρασε δώρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι για την ώρα στο TikTok παραμένει κανονικά το άλλο βίντεο που είχε δημοσιεύσει ο Αλέξης Τσίπρας. 


 

Κατά την επίσκεψή του ο Αλέξης Τσίπρας είχε επίσης την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους παιδαγωγούς, με τις μητέρες sos, καθώς και τις ανάδοχες οικογένειες από την Ουκρανία που φιλοξενούνται τον τελευταίο καιρό στις εγκαταστάσεις της Βάρης.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 26 Απριλίου 2022, 17:45

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει