Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Το χαρμόσυνο μήνυμα της έλευσης του νέου χρόνου μετέφεραν στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό με πρωτοχρονιάτικα κάλαντα η μπάντα της 1ης Στρατιάς, της Πολεμικής Αεροπορίας, η Φιλαρμονική του δήμου Λαρισαίων, καθώς επίσης και δεκάδες μικρά παιδιά με τα τρίγωνά τους.

Ο κ. Αγοραστός αντάλλαξε ευχές και συμβολικά δώρα ενώ σε δηλώσεις του με αφορμή την έλευση του νέου έτους, σημείωσε τα εξής: «Σε λίγο περνάμε από το παρόν στο μέλλον. Η πρωτοχρονιάτικη νύχτα είναι μία ιδιαίτερη νύχτα γιατί με έναν πρωτότυπο και πρωτόγνωρο τρόπο μας φέρνει όλους πολύ κοντά. Αυτή η αγάπη, η ομόνοια, η αλληλεγγύη, η πίστη, μας δίνει μεγαλύτερη δύναμη ώστε να ατενίζουμε το μέλλον με ελπίδα και να θεωρούμε ότι θα υπάρξουν ανάσες προόδου.

Στο χρόνο που τελειώνει σήμερα, περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα. Παρόλα αυτά, η Περιφέρεια Θεσσαλίας ενωμένη ως μία γροθιά έδωσε παράδειγμα αποτελεσματικότητας, συνεννόησης, συνεργασίας, συνέργειας, ειλικρίνειας, αγάπης και έτεινε το χέρι προς όλους όσους αντιμετώπιζαν πρόβλημα.

Αισιοδοξούμε το 2016 να είναι ένας περισσότερο δημιουργικός χρόνος, με λιγότερα προβλήματα για όλη την ανθρωπότητα που δοκιμάζεται σε πολλά πεδία, στο οικονομικό, στο μεταναστευτικό, στο προσφυγικό, υπό τον φόβο της διεθνούς τρομοκρατίας.

Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά και σε κάθε οικογένεια να βασιλεύει η ομόνοια η αγάπη και η ευτυχία.»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει