«Πρωτόγνωρη εμπειρία για τον αθλητισμό»


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020, 21:43

Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, παρακολούθησε από τα επίσημα του γυμναστηρίου του ΟΑΚΑ τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, για την ημιτελική φάση των πλέι οφ της Volley League.

Συνοδευόμενος από τον σύμβουλό του, Δημήτρη Κωνσταντινίδη, έφτασε στην εγκατάσταση 15 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα και πέρασε από τoν προβλεπόμενο υγειονομικό έλεγχο.

Σε δηλώσεις που έκανε στην τηλεόραση της ERT Sports HD, λίγο πριν ξεκινήσει το 2ο σετ, ο Γιώργος Μαυρωτάς ανέφερε ότι «είναι πρωτόγνωρη εμπειρία για τον αθλητισμό, σε συνέχεια των όσων έχουμε ζήσει τους τελευταίους 3 μήνες. Το ελληνικό βόλεϊ είναι το μοναδικό στην Ευρώπη που έχει αγώνες, ίσως και στον Κόσμο. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα».

Πρόσθεσε ότι: «Βλέπουμε ωραία παιχνίδια στην ημιτελική φάση και περνάει ένα αισιόδοξο μήνυμα, ότι ο αθλητισμός μπορεί να κερδίσει τον κορωνοϊό, αρκεί να είμαστε πειθαρχημένοι και υπεύθυνοι. Αναμφίβολα το πρώτο στοίχημα κερδήθηκε. Τα παιχνίδια που βλέπουμε είναι ωραία, υπάρχουν ανατροπές. Όλα είναι μέσα στον αθλητισμό. Βέβαια οι ομάδες προέρχονται από μεγάλη αποχή, αλλά αυτή είναι και η γοητεία του αθλητισμού και δίνει το στοιχείο της έκπληξης».


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020, 21:45

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει