Πρωτόγνωρη η συμμετοχή του λαού του Βόλου στη συγκέντρωση υλικών προς το λαό της Κεφαλονιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Πλημμύρισε το Εργατικό Κέντρο Βόλου από τη συμβολή εργαζόμενων, άνεργων, αυτοαπασχολούμενων, συνταξιούχων και νέων με τα υλικά που ζητήθηκαν από την Κεφαλονιά. Εκατοντάδες Βολιώτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ και ήρθαν σε επαφή με τη Γραμματεία Μαγνησίας για να συνεισφέρουν από το υστέρημά τους στην αλληλεγγύη, με τρόφιμα, κουβέρτες, υποσέντονα, ιατρικά υλικά και όλα τα είδη για τα οποία είχε δοθεί λίστα στη δημοσιότητα.

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο χαιρετίζει όλους εκείνους που συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια. Απέδειξαν ότι η εργατική – λαϊκή αλληλεγγύη είναι στο αίμα της τάξης μας. Δεκάδες ήταν εκείνοι που δήλωσαν ότι εμπιστεύονται συγκεκριμένα το ΠΑΜΕ για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους, απέναντι στη φιλανθρωπία, τις ΜΚΟ, την πολιτική φτωχοκομείου που ντύνεται το μανδύα της κοινωνικής προσφοράς. Θέλουμε να γνωρίζουν ότι η παρτίδα με τα υλικά βρίσκεται καθοδόν στο νησί.

Η Γραμματεία Μαγνησίας του ΠΑΜΕ εκ μέρους των εργαζομένων, άνεργων, συνταξιούχων, αυτοαπασχολούμενων και νέων του Βόλου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την υλική ενίσχυση εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στο δοκιμαζόμενο λαό της Κεφαλονιάς που δίνει τη μάχη της επιβίωσης.

Μεταφέρουμε στο Βόλο το κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου της Κεφαλονιάς για οικονομική ενίσχυση των πληγέντων στο νησί. Ο λογαριασμός είναι στην Εθνική Τράπεζα:

Αριθμ. Λογαριασμού : 315 / 296119 – 93, ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ (ενίσχυση σεισμοπαθών Κεφαλονιάς 2014), IBAN : GR3501103150000031529611993

Μπορεί επίσης να σας αρέσει