Πρόβλημα στη Lamborghini Aventador SVJ λόγω λάθους εργαζομένου


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020, 14:08

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς, η ιταλική φίρμα προσέλαβε αρκετούς νέους εργαζομένους, προκειμένου να στελεχώσει τις γραμμές παραγωγής και διάφορα άλλα τμήματα.

Ένας από αυτούς ωστόσο, δεν είχε λάβει τη σωστή εκπαίδευση, με αποτέλεσμα η Lamborghini να αναγκαστεί να ανακαλέσει την εντυπωσιακή Aventador SVJ, ένα από τα ισχυρότερα και ταχύτερα supercar.

Πιο συγκεκριμένα, ο υπάλληλος κατά τη διαδικασία της συναρμολόγησης δεν τοποθέτησε σωστά τον πίρο του καλωδίου στις εσωτερικές χειρολαβές των θυρών. Αυτό σημαίνει ότι, υπάρχει πιθανότητα ο οδηγός ή ο συνοδηγός να μην μπορούν να ανοίξουν την πόρτα από τη μέσα πλευρά – οι εξωτερικές χειρολαβές λειτουργούν κανονικά.

Το πρόβλημα αφορά 26 μονάδες των Aventador SVJ Coupe και Roadster που παρήχθησαν τον Δεκέμβριο 2019 και τον Ιανουάριο 2020 και πουλήθηκαν στις ΗΠΑ.

Η Lamborghini ενημέρωσε τους κατόχους ώστε τον Μάιο να προσέλθουν στις κατά τόπου επίσημες αντιπροσωπείες και να γίνουν οι απαραίτητες επιδιορθώσεις.

Θυμίζουμε ότι, το υπέροχο ιταλικό υπερ-αυτοκίνητο τροφοδοτείται από τον ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα χωρητικότητας 6,5 λίτρων απόδοσης 770 ίππων και 720 Nm ροπής. Η παραγωγή της έκδοσης Coupe θα περιοριστεί στις 900 μονάδες και της Roadster στα 800 κομμάτια.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020, 14:08

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει