Πρόταση από τη γερμανική ομοσπονδία για αναστολή των πρωταθλημάτων έως 30 Απριλίου


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020, 19:57

Στο πνεύμα που επικρατεί σε όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές Λίγκες, ευθυγραμμίζεται και το γερμανικό ποδόσφαιρο, καθώς η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, πρότεινε σε όλες τις γερμανικές ομάδες να προχωρήσουν σε περαιτέρω αναστολή των πρωταθλημάτων έως 30 Απριλίου λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σε πολύωρη τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (24/03) ανάμεσα στις 9 ξεχωριστές υπό-ομοσπονδίες που συγκροτούν το γερμανικό ποδόσφαιρο, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Κρίστιαν Σάιφερτ έριξε στο τραπέζι κι επίσημα την πρόταση για «πάγωμα» της δράσης μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα, λόγω της έξαρσης του ιού COVID-19.

Η τελική απόφαση ωστόσο, θα παρθεί την επόμενη Τρίτη (31/03) μετά από ψηφοφορία ανάμεσα σε όλους συλλόγους των δύο πρώτων επαγγελματικών κατηγοριών της Γερμανίας.

Από εκεί και πέρα, τέθηκαν επί τάπητος προτάσεις για την ολοκλήρωση της εφετινής χρονιάς, με κυρίαρχο σενάριο την προοπτική επιστροφής με αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, προκειμένου να μην υποστούν οι ομάδες ακόμη μεγαλύτερη οικονομική «ζημιά» από τα τηλεοπτικά συμβόλαια.

 


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020, 20:06

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει