Πόνος και θλίψη στο ετήσιο μνημόσυνο της Ελένης ΤοπαλούδηΡάγισαν καρδιές στο ετήσιο μνημόσυνο της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, το οποίο πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στο Διδυμότειχο. Τραγικά πρόσωπα οι γονείς της, Γιάννης Τοπαλούδης και Κούλα Αρμουτίδου, αλλά και ο μικρότερος αδερφός της, που συνεχίζουν να ανεβαίνουν τον δικό τους καθημερινό «Γολγοθά», μαζί με την υπόλοιπη οικογένειά της και δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ακόμα τον χαμό της αγαπημένης τους Ελένης.

Η εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου όπου τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο, στη γειτονιά της Ελένης, ήταν γεμάτη από συγγενείς, φίλους, γείτονες, γνωστούς και κατοίκους της πόλης του Διδυμοτείχου, αλλά και συγγενείς της που ήρθαν από τις Σέρρες, τόπο καταγωγής της μητέρας της.

Παρόντες επίσης ο βουλευτής Έβρου Χρήστος Δερμεντζόπουλος, μαζί με τον πατέρα του πρώην υφυπουργό Παιδείας Αλέξανδρο, οι δήμαρχοι Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου και Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, ο πρώην δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι και πολύς κόσμος. Όλοι προσπαθούσαν να παρηγορήσουν τους χαροκαμένους γονείς, τον Γιάννη και την Κούλα, αλλά και τον αδερφό της Ελένης.

Πηγή: evrosnews.gr


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2019, 01:05

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει