Πύθωνας τυλίχθηκε σε χριστουγεννιάτικο δέντρο!


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019, 14:43

Τα χριστουγεννιάτικα στολίδια συνήθως είναι φανταχτερά και όμορφα, όμως το «στολίδι» που κόσμησε το έλατο μιας γυναίκας από την Αυστραλία μόνο τρομακτικό θα το λέγαμε και αυτό γιατί η Λιάν Τσάπμαν βρήκε έναν… πύθωνα τριών μέτρων τυλιγμένο γύρω από το δέντρο της.

Η Τσάπμαν και ο σύντροφός της επέστρεψαν στο σπίτι τους στο Μπρίσμπεϊν στο Κουίνσλαντ την Πέμπτη και παρατήρησαν ότι επικρατούσε αναστάτωση στο μπαλκόνι τους.

«Επιστρέψαμε από τη δουλειά και είδαμε κάποια από τα πουλιά που μάς επισκέπτονται κάθε μέρα να φεύγουν από το μπαλκόνι σε πανικό», εξηγεί η Τσάπμαν.

Μάλιστα, η γυναίκα, που κατάγεται από τη Βρετανία, δήλωσε πως ο σύντροφός της άρχισε να βγάζει βίντεο τα πουλιά στηριζόμενος στο δέντρο, χωρίς να έχει αντιληφθεί την παρουσία του φιδιού.

«Καθώς ήταν γυρισμένος προς την άλλη πλευρά δεν αντελήφθη ότι γύρω από το δέντρο που στηριζόταν υπήρχε τυλιγμένο ένα φίδι», αναφέρει χαρακτηριστικά, λέγοντας παράλληλα ότι άφησαν τον πύθωνα στην… ησυχία του και αργότερα έφυγε μόνος του από το μπαλκόνι.

«Δεν ενοχλήσαμε το φίδι. Έμεινε εκεί για αρκετές ώρες και εμείς το παρακολουθούσαμε από το παράθυρο», δηλώνει η ίδια, αποκαλύπτοντας ότι μόνο όταν κουνήθηκε κατάλαβαν πραγματικά πόσο μεγάλο ήταν.

«Ήταν μεγάλο, πολύ μεγάλο!», λέει η Τσάπμαν, και συνεχίζει: «Βέβαια, όταν ξεπεράσαμε το αρχικό σοκ είδαμε ότι ήταν ένα πραγματικά όμορφο φίδι… Στην πραγματικότητα ήταν αρκετά ωραίο να δούμε ένα τέτοιο φίδι από κοντά, δεν μου έχει ξανατύχει».


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019, 14:43

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει