Πώς έγινε το Κορωπί «Φαρ Ουέστ»


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020, 09:46

Zougla newsroom

«Φτάνοντας μπροστά του, τον είδα να βγάζει μέσα από το αγροτικό ένα πιστόλι χρώματος μαύρου για να με σκοτώσει λέγοντας μου «κάτσε τώρα και θα δεις». Βλέποντας το όπλο και πριν προλάβει να με σημαδεύσει, σκύβω, πατάω το γκάζι του αυτοκινήτου μου και κάνω γρήγορο ελιγμό για να μην με σκοτώσει…». Με αυτά τα λόγια φέρεται να περιέγραψε στους αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Κορωπίου ένας από τους «πρωταγωνιστές» μιας διαμάχης που κρατάει χρόνια στην περιοχή των Μεσογείων στην Αττική.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο Κορωπί όταν οι δυο αντίπαλες πλευρές έτυχε να συναντηθούν στο δρόμο και τα όπλα δεν άργησαν να βγουν. «Καθώς έφευγα, άκουγα τους πυροβολισμούς αλλά δεν έβλεπα αν πυροβολούσαν προς το μέρος μου. Μόλις έφτασα στο σπίτι μου κατέβηκα από το αμάξι και είδα ότι δεν υπήρχαν τρύπες στο όχημα μου και αμέσως κάλεσα την αστυνομία» φέρεται να είπε ο ένας από τους «πρωταγωνιστές» της οικογενειακής διαμάχης.

Η αστυνομία πήγε στο σημείο και πράγματι εντόπισε πέντε κάλυκες από πυροβόλο όπλο. Λίγο αργότερα και μετά από αναζητήσεις που έγιναν στην περιοχή εντοπίστηκαν, σχεδόν έξω από τα σπίτια τους, τέσσερα άτομα που φέρονται να είναι οι «πιστολέρο» με το μαύρο αγροτικό αυτοκίνητο. Οι αστυνομικοί τους οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα όπου τα… παρoλίγο θύματα τους αναγνώρισαν. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Ο συνήγορος ενός εκ των κατηγορούμενων, ποινικολόγος Γιάννης Γλύκας, υποστήριξε στo zougla.gr ότι “πρόκειται για τρίτο περιστατικό σε έξι χρόνια μεταξύ δυο οικογενειών οι οποίες δεν έχουν τις καλύτερες των σχέσεων. Μηνύσεις – αντίθετες μηνύσεις – και στο βάθος συμβιβασμοί.

Ο εισαγγελικός λειτουργός προτού ασκήσει τη δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας θα έπρεπε να λάβει υπόψη του ότι σε καμία περίπτωση δεν έχουμε ανθρωποκτόνο πρόθεση (αν υπάρχει αδίκημα ). Υπάρχουν όμως και πολλά ερωτηματικά, όπως π.χ. το γεγονός ότι δεν βρέθηκαν τα όπλα ή ότι το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι καταγγέλλοντες ήταν άθικτο και η όχι και τόσο μεγάλη αξιοπιστία αυτών! Μια υπόθεση που μπάζει από παντού και αυτό θα αποδειχθεί”.

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020, 09:48

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει