Πώς θα εξαφανίσετε το «σωσίβιο» κάνοντας ποδήλατο!


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020, 08:40

Το περίσσιο λίπος στην κοιλιά είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν αρκετοί άνθρωποι.

Σύμφωνα με έρευνες, περιφέρεια μεγαλύτερη των 101 εκατοστών για τους άνδρες και των 89 για τις γυναίκες εγκυμονεί αυξημένους κινδύνους για καρδιακές παθήσεις, ακόμη κι αν το άτομο δεν είναι υπέρβαρο και έχει καλή υγεία. Το λίπος στην κοιλιά έχει συνδεθεί επίσης με υψηλή αρτηριακή πίεση,  υψηλά επίπεδα χοληστερόλης, υψηλό σάκχαρο του αίματος και διαβήτη.

O καθένας έχει λίπος, τόσο στο υποδόριο που είναι κάτω από το δέρμα και βοηθά στη μόνωση του σώματος όσο και στο σπλαχνικό που προστατεύει τα εσωτερικά όργανα. Υποθέτεις ότι έχεις λίπος στην κοιλιά. Αλλά ακριβώς το πόσο λίπος έχεις και το πώς αυτό έχει κατανεμηθεί έχει να κάνει περισσότερο με την κληρονομικότητα παρά με την προπόνησή σου.

Το μυστικό για να χάσετε αυτά τα κιλά είναι στο να ενεργοποιήσετε τους μηχανισμούς καύσης λίπους του σώματος, να αυξήσετε τον μεταβολισμό σας, να μειώσετε την όρεξη και να αυξήσετε την ημερήσια κατανάλωση θερμίδων. Πώς θα τα καταφέρετε όλα αυτά; Κάνοντας ποδήλατο!

Η διαλειμματική προπόνηση μία με δύο φορές την εβδομάδα είναι αρκετή για να μειώσει το κοιλιακό πάχος -συμπεριλαμβανομένου του επικίνδυνου σπλαχνικού λίπους (σωσίβιο) πολύ πιο αποτελεσματικά από ό,τι προπονήσεις ή ασκήσεις χαμηλότερης έντασης. Υπάρχουν χιλιάδες τρόποι για να πραγματοποιήσετε διαλειμματική προπόνηση. 

Δοκιμάστε το 20λεπτο πρόγραμμα που ακολουθεί στο βίντεο με τους αθλητές του GCN και θα μείνετε έκπληκτοι με τα αποτελέσματα.

Πριν κάνετε το συγκεκριμένο πρόγραμμα:

– κάνετε πετάλι με ήπιο ρυθμό για τουλάχιστον 15-20 λεπτά

– ακολουθείτε το 20λεπτο πρόγραμμα

– τέλος, κάνετε άλλα 10 λεπτά πετάλι με ήπιο ρυθμό για αποθεραπεία.

 


Πηγή: Coremag.gr

 

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020, 08:41

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει