Πώς να φτιάξετε το παραδοσιακό ιταλικό γλυκό των Χριστουγέννων
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2020, 13:15
Σήμερα σας προτείνουμε να μπείτε στην κουζίνα και να φτιάξετε το panettone που είναι ίσως το πιο κλασικό χριστουγεννιάτικο γλυκό των Ιταλών και πλέον μια αγαπημένη μας επιλογή για το γιορτινό τραπέζι.
Υλικά
350 γρ. αλεύρι δυνατό
½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
3 κουταλιές της σούπας νερό (χλιαρό)
Περισσότερα στο govastileto.gr
Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2020, 13:15