Ραντεβού θανάτου μέσω Facebook

Ραντεβού μέσω Facebook με τους δολοφόνους του έκλεισε ο 18χρονος Αλβανός, ο οποίος τραυματίστηκε χτες το βράδυ θανάσιμα, ύστερα από συμπλοκή με άλλους συμπατριώτες του, κοντά στην κεντρική πλατεία της Κέρκυρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι παρέες των νεαρών έκλεισαν ραντεβού μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης με για να «λύσουν» τις διαφορές τους. Το ραντεβού ορίστηκε για τις 9 το βράδυ της Τετάρτης σε ένα από τα κεντρικά σημεία της Κέρκυρας.

Οι δυο παρέες, από τρία άτομα η κάθε μία, έκαναν την εμφάνισή τους. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί, ένας από τους νεαρούς, ηλικίας 20 ετών, άρχισε να διαπληκτίζεται έντονα με έναν 18χρονο, μέλος της άλλης παρέας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τον κατηγορούσε ότι παρενοχλούσε την κοπέλα του μέσω Facebook. Στην παρέα του 20χρονου υπήρχε και μια νεαρή γυναίκα και εκτιμάται ότι ήταν η φίλη του.

Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και τότε ο 20χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε σοβαρά τον 18χρονο. Στη συνέχεια μαζί με έναν ακόμη φίλο του και την κοπέλα τράπηκαν σε φυγή.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κέρκυρας, αλλά λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του. Η αστυνομία αναζητεί το δράστη του οποίου τα στοιχεία ταυτότητας έχει στη διάθεσή της.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει