Σάλος με τον πατέρα Ιγνάτιο που έδιωξε γυναίκα με μάσκα από την εκκλησία


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2020, 16:43

Ο πατέρας Ιγνάτιος, ιερέας στη μονή Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου της Εορδαίας, διέκοψε τη λειτουργία για να αποδοκιμάσει μια 74χρονη πιστή που φορούσε μάσκα.

Μάλιστα, της είπε «δεν θέλω καρναβάλια μέσα στην εκκλησία μου», υποστηρίζοντας πως ο κορωνοϊός δεν κολλάει μέσα στην εκκλησία και πως μάσκα φοράμε μόνο στα καρναβάλια, ενώ άνθρωποι πίσω του χειροκροτούσαν.

Ο παπα-Ιγνάτιος τόνισε ακόμα, ότι πίσω από τον κορωνοϊό κρύβεται η παγκόσμια δικτατορία του… Αντίχριστου. 

Ο συγκεκριμένος ιερομόναχος μάλιστα, πρωταγωνιστής του πρωτοφανούς περιστατικού που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στην ιερά μονή Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου, δεν δίστασε να πει ότι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος επειδή πιστεύει στον κορωνοϊό δεν πιστεύει στον Χριστό…

Η κίνησή του αυτή, σχολιάστηκε αρκετά και γι’ αυτό ο πατέρας Ιγνάτιος μίλησε στην ΕΡΤ για τους λόγους που τον έκαναν να διώξει την 74χρονη από την εκκλησία.

Δεν δίστασε ακόμη να πει ότι «κάποιοι πληρώθηκαν για να πουν ότι “ο πατέρας μου πέθανε από κορωνοϊό”».

Μίλησε ακόμη για «παγκόσμια δικτατορία μέσω του ΠΟΥ που κάποιοι θέλουν να επιβληθεί στον κόσμο μέσω του Αντίχριστου», ενώ πρόσθεσε πως όταν φοράς μάσκα δεν αναπνέεις αέρα και πως «δεν είναι πανδημία αυτό που έχουμε στην Ελλάδα μόνο με 200 νεκρούς».

Υπενθυμίζεται ότι σε ανάρτησή της στο Facebook η Στεργιανή Γάκη, κόρη τη 74χρονης, σημείωσε:

«Σε αυτόν λοιπόν τον “ιερέα” που με περισσή αγένεια και αλαζονεία αποκάλεσε καρναβάλι την 74χρονη μητέρα μου επειδή επέλεξε ούσα σκεπτόμενη και υπεύθυνη, να φορά μάσκα στην σημερινή λειτουργία, ας του πει κάποιος πως τον πληρώνω και εγώ δουλεύοντας κοπιωδως και αποδίδοντας με συνέπεια τις φορολογικές μου υποχρεώσεις και υπάρχει εκεί για να μεταλαμπαδευσει την αγάπη του Θεού στις ψυχές και στις ζωές μας. Και πείτε του επίσης πως ο οίκος του Θεού από τον οποίον έδιωξε σήμερα την μητέρα μου, είναι χώρος που ψυχές, μυαλά και χαρακτήρες σαν τον δικό του δεν θα έπρεπε να πλησιάζουν….μόνο ντροπή και θλίψη… μεσαίωνας».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2020, 17:08

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει