Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 27χρονο διανομέα


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020, 11:52

Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο 27χρονος διανομέας, τέσσερις μήνες μετά το τροχαίο που σημειώθηκε εν ώρα εργασίας.

Ο νεαρός διανομέας είχε τραυματιστεί σοβαρά, τον περασμένο Οκτώβριο, σε τροχαίο ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια της εργασίας του, στην περιοχή Μεσαμπελιές του Ηρακλείου.

Σήμερα στις 11:00 το πρωί συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετίσουν τον 27χρονο Δημήτρη ο οποίος όλο αυτό το διάστημα παρέμενε διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

Μάλιστα με αφορμή τον σοβαρό τραυματισμό του 27χρονου, οι διανομείς ξεκίνησαν με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, μια σειρά από δράσεις σε συνεργασία και με την Τροχαία, που είχαν σαν αποτέλεσμα να ενταχθεί ανάμεσα στον απαραίτητο εξοπλισμό των διανομέων και το πράσινο γιλέκο, προκειμένου οι εργαζόμενοι να γίνονται αντιληπτοί από τους άλλους οδηγούς, κυρίως τις νυχτερινές ώρες ή κατά τη διάρκεια έντονων βροχοπτώσεων.

Όπως είχε δηλώσει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων με Δίκυκλο Δημήτρης Κρητικάκης: «Τα πράσινα γιλέκα είναι μια αρχή στην προσπάθεια να περιοριστούν τα ατυχήματα, δεν είναι όμως αλεξίσφαιρα και δεν θα μας σώσουν τη ζωή. Είναι μια πρώτη κίνηση, προκειμένου να μας αναγνωρίζουν και να μας ξεχωρίζουν οι υπόλοιποι οδηγοί».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020, 11:52

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει