Σεμινάρια Διακόσμησης από το Σάββατο στον Βόλο

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ της Ένωσης Διακοσμητών Κεντρικής Ελλάδας και σε συνεργασία με τους «Πολίτες Εν Γνώσει»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο inbox του e-mail μας:

Οι «Πολίτες Εν Γνώσει», εκτός του Ελεύθερου Πανεπιστημίου, αναπτύσσουν και παράλληλα τμήματα εκπαίδευσης. Στα τμήματα αυτά εντάσσεται και το STUDIO DESIGN, το Εργαστήρι DESIGN και Αισθητικής Έκφρασης, που σκοπό έχει να φέρει περισσότερους πολίτες, πιο κοντά στην αισθητική της καθημερινότητας μας.

Στο Εργαστήρι DESIGN μπορούν να γίνουν μέλη, όσοι αγαπούν το αρμονικό περιβάλλον, την αισθητική και θέλουν να μοιραστούν με άλλους ανθρώπους, γνώσεις, προβληματισμούς, θέσεις, αντιθέσεις, απόψεις και ιδέες μέσα από την οπτική της αντικειμενικής αισθητικής. Μέσα σε ένα φιλικό, εκπαιδευτικά, περιβάλλον θα μάθουν και θα δημιουργήσουν τις δικές τους ιδέες, ασκούμενοι στην γνώση του αισθητικού κριτηρίου.

Κύριο στόχο του εργαστηρίου αποτελεί η εξοικείωση με το design και τους κανόνες που το διέπουν, η εδραίωση μιας υπεύθυνης σχέσης με το ελληνικό και διεθνές περιβάλλον του DESIGN.

Η δημιουργική έκφραση, η ιστορία του DESIGN, η ψυχολογική προσέγγιση των ανθρώπων, η αναγνώριση του αντικειμενικά σωστού, η προσωπική δημιουργία είναι μερικοί από τους στόχους του Εργαστηρίου DESIGN και Αισθητικής Έκφρασης.

Το Εργαστήρι DESIGN και Αισθητικής Έκφρασης δημιουργήθηκε υπό την αιγίδα και με την συνεργασία, της ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, που ανταποκρίθηκε άμεσα στις αναζητήσεις του φορέα ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ.

Υπεύθυνη του Εργαστηρίου DESIGN και Αισθητικής Έκφρασης, είναι η κ. Μιμή Τσιφωντίδου, Interior Designer, Πρόεδρος επί 10 χρόνια, της Ένωσης Διακοσμητών Κεντρικής Ελλάδας, επαγγελματίας από το 1974, με πάνω από 1500 έργα, σε όλη την Ελλάδα και με εκπαιδευτική εμπειρία στον κλάδο από το 1976. Επί προεδρίας της δημιουργήθηκε η εκδήλωση Interior Designer’s Gala, κάθε 2 χρόνια, ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Σχεδιασμού Χώρου «αλλάζω, αλλά…ζω» και η 1η Πανελλήνια Συνάντηση Διακοσμητών με στόχο την ίδρυση Ενιαίου φορέα, όπου και εξελέγη Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής.

Η πρώτη γνωριμία στο Βόλο θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο 10 Οκτωβρίου από τις 11πμ-1μμ στον Πολυχώρο Τέχνης Φουντούλη Αντωνοπούλου 17 & Δημητριάδος. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 80.111.70.111 στο 2421077433 ή στο email: [email protected]

Μπορεί επίσης να σας αρέσει