Σεμινάρια Παραδοσιακών Χορών από την Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ν. Μαγνησίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr

Η καθιερωμένη ετήσια επιμόρφωση των Συναδέλφων Γυμναστών στους Ελληνικούς Παραδοσιακούς Χορούς με βάση το αναλυτικό πρόγραμμα Φυσικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθεί σε δύο θεματικές ενότητες στις εξής ημερομηνίες:

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

&

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014,

στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 3ου και 20ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου (Όγλ – Γαλλίας / απέναντι από την Πυροσβεστική Υπηρεσία).

Ώρα έναρξης: 20:30.

Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση Ε.Π.Φ.Α.

Η Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ν. Μαγνησίας (Ε.Π.Φ.Α.), ενημερώνει τα μέλη της ότι, την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014, μετά το πέρας της επιμόρφωσης στους παραδοσιακούς χορούς, θα πραγματοποιηθούν και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η συμμετοχή όλων των Συναδέλφων είναι απαραίτητη.

Η Ε.Π.Φ.Α. Ν. Μαγνησίας που ιδρύθηκε το 1975, είναι ένας επιστημονικός φορέας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με σκοπό την καθιέρωση, προαγωγή και ανάπτυξη της Φυσικής Αγωγής και του Αθλητισμού, την εξάπλωση του υγιούς αθλητικού πνεύματος, την επιμόρφωση και στήριξη των συναδέλφων πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής καθώς και την προβολή και προώθηση των αιτημάτων τους σε συνεργασία με όλους τους επιστημονικούς φορείς.

Πληροφορίες για όλες τις προγραμματισμένες δράσεις μας θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση:https://sites.google.com/site/epfamag/
καθώς και στο προφίλ μας στο Facebook: ΕΝΩΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ (Ε.Π.Φ.Α.)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει