Σεμινάριο της ΟΜΕΡ Βόλου με θέμα «Η Μουσική μας ενώνει»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Το Παράρτημα ΟΜΕΡ Βόλου διοργανώνει το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 17.00 μ.μ. ομιλία – σεμινάριο με θέμα «Η Μουσική μας ενώνει», με εισηγήτρια τη συνθέτρια-μουσικοπαιδαγωγό-νηπιαγωγό κ. Τατιάνα Ζωγράφου, στο πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας.

Μέσα από το συγκεκριμένο σεμινάριο η εισηγήτρια θα αναδείξει τη σημασία της μουσικής και κυρίως του τραγουδιού ως βασικό παιδαγωγικό εργαλείο των νηπιαγωγών για τη διαμόρφωση αξιών τέτοιων που να αναδεικνύουν το σεβασμό σε θέματα διαφορετικότητας.

Η ομαδικότητα, ο αλληλοσεβασμός , η ενσυναίσθηση αποτελούν αξίες που μέσα από το τραγούδι μπορούν να καλλιεργηθούν και να οδηγήσουν στην ευαισθητοποιήση του παιδιού ως ενεργού πολίτη του αύριο σε θέματα διαφορετικότητας, πολυπολιτισμικότητας και δημοκρατίας Ελάτε να τραγουδήσουμε και να σκεφτούμε μαζί για την «πράξη»του τραγουδιού στο σχολείο. Φέρτε μας τραγούδια που αγαπάτε σε παρτιτούρα, ηχογράφηση ή ακόμη καλύτερα τραγουδήστε τα μαζί μας.

Πριν την έναρξη του σεμιναρίου θα δοθεί η δυνατότητα ανανέωσης εγγραφών και νέων εγγραφών. Στο διάλειμμα του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του παραρτήματος Δηλώσεις συμμετοχής ως την Τετάρτη 8/2/2017 το βράδυ στο [email protected]. Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Κόστος συμμετοχής- για μη μέλη και μη οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της ΟΜΕΡ για το 2017: 5 Ευρώ, – για τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της ΟΜΕΡ για το 2017: δωρεάν.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει